Inspiration, Mode, Outfits, Samarbeten

Never drop your mobile again

” I samarbete med Themobile.se “

 

Nytt tillbehör till telefonen!

Här om dagen landade det ett efterlängtat paket i min brevlåda. Som innehöll ett halsbandsskal från nya kollektionen Necklace Case hos Themobilestore.se. Själva halsbandet är justerbar, finns i flera olika färger och jag valde en i rosa färg. Kände för något i en färgstark färg som kan bryta av en svart eller grå outfit. Själva skalet är transparent och ger ett väldigt bra skydd för telefonen. 

Här är några bilder på när jag använder denna snygga halsbandsskal.

  

 

Väldigt praktisk.

Eftersom telefonen blir tillgänglig hela tiden och behöver jag fotografera något så blir det mycket smidigare. Perfekt när jag är ute och promenerar eller när jag behöver gå en sväng till affären. Det bästa är att det går inte att tappa mobilen eftersom den hänger säkert på ett snyggt sätt.

 

 

Vill du också ha ett transparent skal med ett justerbart halsband?

Då får du inte missa detta erbjudande som ger dig 25% rabatt. Kika in hos Themobile.se där du hittar kollektionen Necklace Case, välj ut din favorit och ange kod: neckcase25 i kassan. 

 

  

 

Vilket härligt väder vi har haft nu i några dagar!

I fredags fick jag mina första höstkänslor men nu är det som bortblåst. Härligt att vi fick lite mera sommar innan hösten är här på riktigt. Vill vara ute så mycket som möjligt och går gärna ut en sväng under lunchrasterna. Hoppas att vädret fortsätter att vara bra även under helgen som kommer. 

” I samarbete med Necklace “

 

//PUSS