Mode, Outfits

Netti kopierar en annan influenser

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Jag har många favoriter på Instagram som inspirerar mig.

Det är bland annat Lovisa Worge som har en klädstil som jag gillar. Har länge funderat på en grej som hittills aldrig har blivit av. Det är att välja ut någon som jag ska försöka kopiera från bilden med liknade plagg. Valde ut en bild på Lovisa där hon har på sig ett set som även jag äger. Men fick välja ut ett par vita sneakers, en liknade väska och ett par liknande solglasögon. Här får ni se resultatet!

 

Sweater finns här och byxor finns här

 

Alltså den här posen var inte enkel att kopiera!

Lovisa måste vara hur vig som helst för jag kunde inte behålla hälarna mot golvet för då ramlade jag bakåt haha. Försökte flera gånger men fick inte till det. Därför blev resultatet inte riktigt som jag hade tänkt mig. Trodde att det skulle vara lätt som en plätt men nej där hade jag så himla fel. Annars är det en väldigt bekväm och mysig outfit som är perfekt att bära under kyligare dagar.

Nu en fråga till er!

Vill ni att jag ska göra flera sådana inlägg när jag kopierar någon annans pose och outfit?

 

//PUSS