Skönhet, Vardag

Naglar som ser ut som godis

Här får ni se min sista omgång av årets semesternaglar.

Då fick naglarna vara lite längre eftersom jag hade börjat vänja mig vid föregående naglar som var kortare. Hade annars samma grundfärger som gången innan men målade på svart färg med glitter. Hittade bara på allt spontant och blev riktigt nöjd över resultatet. Den här gången kändes stilen mer som något för mig. Lite gulligt men samtidigt en aning rockigt. 

 

 

Här var naglarna precis nygjorda och hade inte hunnit ta bort det överflödiga från nagelbanden. 

 

 

Glittret gör att det nästan ser ut som att jag har doppat fingrarna i strösocker. Nästan som godis-naglar haha. Första tanken blev ett godis med lakrits med hallon som ni ser på den här lilla bilden.

 

 

Ganska likt va?

 

 

Annars då?

Jag har varit galet trött efter jobbet både i måndags och i tisdags. Blir säkert det idag också men så blir det första dagarna efter en semester. Känner mig typ sjuk och helt orkeslös och det blir bara värre och värre. I måndags förmiddag var jag liksom hur pigg som helst och sedan bara vände allt mot eftermiddagen. Om kvällarna orkar jag knappt sitta vid datorn fast det finns så mycket att göra med alla bilder och blogginlägg. Men har påbörjat något spännande när jag satt på bussen mot jobbet som ska publiceras imorgon bitti. Det är också inom skönhet men den här gången blir det ett tips till er. Eller nej det inlägget kanske kommer i övermorgon för jag har även ett samarbete på gång! Vi får se då men något av det får ni förvänta er i nästa blogginlägg. 

Nu när jag är tillbaka till rutinerna publiceras mina blogginlägg tidigt på morgonen som innan. Under semestern kunde det bli vilken tid som helst under dygnet. Alltid härligt att vara tillbaka till verkligheten fast det tar kål på mig haha.

Men nu önskar jag er alla en härlig onsdag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

CHANEL Poster / CHANEL Läppglans / CHANEL Väska / CHANEL Ögonskugga / CHANEL Poster