Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Myextensions – Extensions, peruker och hair toppers.

– I samarbete med Myextensions –

Min erfarenhet av Extensions

Jag har använt löshår i många år. Dels för att fylla ut håret eftersom jag tappade mycket hår när jag gick in i väggen. Första tiden som nybörjare använde jag clip on löshår. Sedan provade jag på att limma hårträns löshår men det var så krångligt. Sedan började jag med tejp löshår och använder det än idag. Det funkar utmärkt och behöver inte gå till frisören för det är enkelt att sätta i håret själv. Håret håller länge och återanvänds med dubbelhäftande tejp som köps separat. Annars så är det roligt att prova på peruker i olika frisyrer och hårfärger. Något som jag visade för några år sedan här på bloggen.

 

 

Det finns många olika hemsidor som säljer löshår och peruker. Som nybörjare kan det då vara svårt att hitta det rätta håret som passar en perfekt. Däför vill jag tipsa er om Myextensions och det ska jag berätta lite närmare om. 

 

 

Om Myextensions

Det finns ett märke som heter Myextensions som jag är väldigt nyfiken på. Deras märke har en egen hemsida där dom säljer extensions som clip on löshår, hårträns, nail hair och tejp extensions som jag använder. Dom säljer även peruker och hair toppers. All hår är 100% äkta och kvalitetstestat så det gör att ingen kund blir besviken. Håret håller vad det lovar och konkurreras med många andra i samma bransch. Dessutom till lägre priser och tveka inte på att testa deras löshår om du är intresserad av det. Deras företag är danskt och startades år 2009 av Cate Klyvo. Med företagets långa erfarenhet så arbetar dom ständigt med produktutveckling och följer med i de senaste trenderna. Vilket känns bra för oss som använder löshår regelbundet. Annars så tipsar jag er att kika in på deras hemsida där du hittar garanterat hittar ditt drömhår.

 

– I samarbete med Myextensions –

 

//PUSS

 

 

7 comments / Add your comment below

  1. Smidigt med löshår som går att sätta i själv. Jag har funderat på att prova när jag hade lite längre hår men det har inte blivit av.
    Ha det så bra. Kram

  2. Har använt mycket löshår i mina yngre dagar, tyvärr slet det oerhört på mitt egna hår så fick tillslut sluta. Hoppas du får en fin start på veckan 🙂 KRAM!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan