Mörkare flöde

Mina senaste bilder från Instagram.

Nu på senaste tiden har jag varit extra duktig på att lägga upp en bild om dagen på Instagram. Har haft många samarbeten på gång samtidigt och alla skulle läggas upp typ samtidigt. Vill inte lägga upp flera samarbeten efter varandra utan vill variera med personliga bilder. Likaså är det på bloggen. Därför tvingades jag att göra en bra plan och samtidigt kändes det roligt. Vill vara mer aktiv på Instagram och den här gången fick jag chansen att vara det. Här är mina senaste bilder från mitt flöde på Instagram.

 

 

Det är bilder med juldetaljer från mitt hem, outfits, samarbeten med Ideal of Sweden, Sudio och Gaston Luga. Jag gillar speciellt bild nummer två från översta raden. Bilden ser nästan ut att vara tagen från ett hotellrum och gillar den stilrena känslan. Hade en sådan beslutsångest när jag fotade necessären för alla bilderna kändes plottriga. Men tillslut blev jag nöjd med resultatet. Fotografering är verkligen roligt och nu under dessa mörka tider blir flödet mörkare. Något som ändå blir charmigt och sedan till våren blir det en ljusare säsong. 

Om ni inte redan följer mig på Instagram så heter jag @netti108 där. Självklart följer jag er tillbaka!

Idag händer det äntligen en sak som jag länge har väntat på! Hinner inte berätta mer om det just nu men återkommer i nästa inlägg. 

 

//PUSS

14 comments / Add your comment below

 1. Mysigt flöde. Jag gillar i synnerhet dina fina juldekorationer!

  (Sent) Svar: Tack för berömmet, vad roligt att du gillade mitt handgjorda kort.

  Kram

 2. Ja man blir verkligen nöjd när bilden blir lyckad!
  Jag följer ju dig redan på IG och det är jag tacksam för.
  Kul att du är nöjd med de du har samarbete med÷)
  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan