Mina outfits från år 2019

Året närmar sig sitt slut och jag har knappt hunnit tänka på det.

Kollade tillbaka på alla mina outfits som jag har publicerat här på bloggen under året. Tror att jag fick med dom mesta men det blev väldigt många outfits. Bilderna som börjar högst upp är från början av året och vi fortsätter nedåt mot slutet av året. 

 

 

Jag hade planer på att hinna fotografera ännu fler bilder innan årets slut men har inte orkat nu när jag har varit sjuk. Nu är det bara några få dagar kvar till nyårsafton och därför valde jag att publicera detta inlägg redan nu. Måste även hinna med ett årsresumé och eventuellt några nya mål inför det nya året.

 

//PUSS 

36 comments / Add your comment below

 1. Många jättefina outfits du fått till under året!

  Ska nu inför nästa år försöka ägna lite mer tid åt att bry mig lite mer om mitt utseendet. När positiva saker sker och man mår toppen, då är det roligare att “bry” sig *hehe*
  Vart föredrar du att handla kläder nånstans?

 2. Så fina kläder du har.
  Var har du köpt kappan på bild nr 6 om man räknar uppifrån?:)

  Jag brukar aldrig kommentera men jag läser di blogg ofta.
  Den är inspirerande med alla fina kläder du har, men du är också inspirerande som person.
  Du verkar ha en så härlig inställning till livet.
  Hittade din blogg när jag gick igenom en separation, vilket var ungefär samtidigt som din och du och din blogg gav mig hopp och styrka då.
  Tack för det.
  Önskar dig ett Gott Nytt År.
  Kramar

 3. Åh så mycket fina outfits! Måste även säga att jag reagerade på att du verkligen utvecklats med ditt “posande”, tycker du ser så himla mycket gladare och mer naturlig ut mot de sista bilderna! Så kul att se! 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.