Mina fem outfits och en irritation

Här är fem av mina outfits på senaste tiden.

Som ni ser så är det mycket i oversize för det gillar jag. Känner mig mer bekväm i det och köper alltid plagg i minst en storlek större än vad jag har. Upptäckte att jag poserar nästan alltid likadant på bilderna trots att jag fotograferar i alla möjliga vinklar. Men väljer alltid ut bilderna som framhäver plaggen på bästa sätt. Plaggen ska vara i fokus och här ser ni mina favoriter inom posering. 

 

 

God morgon finisar!

Äntligen är det fredag och efter denna arbetsdag inväntas en helg och semester på det. Har tagit semester hela nästa vecka och fy fan vad skönt det ska bli. Idag efter jobbet ska jag möta upp barnen och sedan åker vi hemåt och förbereder fredagsmyset.

 

Är föresten väldigt irriterad på en sak!

Det handlar om en sak som inte har blivit gjort i min lägenhet på väldigt lång tid! När jag flyttade in i lägenheten upptäckte jag en vattenskada på golvet i dotterns rum. Det var i början av Augusti och dom var väldigt snabba på att riva upp golvet. En torkfläkt väsnades därinne i flera veckor och nu har jag bara väntat och väntat. I onsdags fick jag ett meddelande på telefonen att dom har försökt få tag i mig. Ringde då genast upp dom och vi kom överens om att jag skulle tömma hela rummet samma kväll. För dom ville börja jobbet med att lägga ett nytt golv redan som igår. Inga problem sa jag och slet som ett djur igår kväll med att bära ut alla tunga möbler från rummet. Sedan var allt klart och såg fram emot lite resultat när jag kom hem från jobbet. Förväntade inte mig att allt skulle vara klart men ändå påbörjat.

Icke sa nicke!

När jag kom hem såg jag att dom inte ens har varit inne i min lägenhet. Fan också! Jag som hoppades på att golvet skulle vara färdigt inför helgen. Min dotter vill verkligen få ordning i sitt rum och det skulle vara perfekt nu när vi har tiden tillsammans. Ska ringa företaget idag för det vore tråkigt om dom vill påbörja jobbet på måndag. Då när vi vill sova och ta det lugnt när vi äntligen har våran gemensamma semester tillsammans. Nu har jag gnällt färdigt!

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

  1. Så himla irreterande nej Inge kul om dem dyker upp på måndag när ni sover typ 💕hoppas det löser sig till det bästa förstår att det inte är roligt att släpa ut möbler sen kommer dem inte.fina outfits oxå kram

  2. Härligt med en veckas semester med barnen, jag är också ledig en vecka nu men jobbar lördag nästa vecka! Hoppas dom kommer på måndag och gör klart golvet, tänkt vad fint och fräscht det kommer bli när det är klart 🙂 Hoppas du fått en bra start på helgen, KRAM!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan