Allmänt, Personlig

Min personliga mixbok

Inför detta år bestämde jag mig för att använda mig av en personlig mixbok.

 

Då istället för en personlig almanacka som jag har haft varje år. Känner att jag har mer behov av att ha utrymme till anteckningar och listor. Så genom att välja en personlig mixbok så fanns det en hel del att välja efter sina behov.

Jag valde olika typer av listor och även andra saker som ni kommer att få se här nedanför. Men kommer inte att visa alla sidor för det blir alldeles för många bilder. Första bilden är på själva framsidan som jag valde.

 

 

 

För mig räcker det med en årsöversikt där jag kan fylla i viktiga saker vid behov.

 

 

Här kan jag anteckna min träning och planera så att det verkligen blir av.

 

 

En ny grej kommer att bli anteckningar om dagens tacksamhet.

 

 

Vill jag uppnå någon typ av 30 dagars utmaning så är den här listan perfekt för det.

 

 

Jag har aldrig gjort någon bullet journal och det ska jag utmana mig med i år.

 

 

Jag älskar sudoku och självklart valde jag några sidor med det.

 

 

Jag behöver ta hand om mig själv mera och valde även listor inför detta ämne.

 

 

En rad om dagen är en bra utmaning som precis vad som helst.

 

 

Nu kanske ni undrar varför jag valde ett schema eftersom jag inte går i skolan. Vill som sagt bryta mitt ekorrhjul och ska fylla i saker som jag vill göra under veckodagarna efter jobbet.

 

 

När jag ska sova hos någon vän så behöver jag en grundlig packlista så att jag inte glömmer något. Sedan får jag även fylla i övriga saker beroende på vad jag ska göra under vistelsen.

 

 

Utöver mixboken så ingår det en linjal, en plastficka, klistermärken och ett snöre. Linjalen och snöret kan man välja mellan flera olika färger. Har redan väldigt många klistermärken som jag har samlat på mig genom åren. Nu ska jag verkligen se till att dom kommer till användning under år 2023.

 

 

Som jag nämnde tidigare så är det här inte alla listor för det skulle bli alldeles för många bilder. Men kan istället lägga till en beskrivning av mina val.

Det är bland annat listor som jag kan anteckna övriga saker efter mina behov. Som exempel inför kommande samarbeten, idéer på blogginlägg, personliga tankar och mycket mer. Därför har jag mer behov av listor och ser fram emot mina utmaningar inför år 2023. Nu kör vi!

 

 

//PUSS