Inspiration, Samarbeten, Vardag

Miljövänligt alternativ istället för bilen

– I samarbete med last.se –

Drömmen om en last

Jag har länge varit sugen på en lastcykel för det är mycket mer miljövänligt än att ta bilen. Dessutom är det även smidigare om det inte handlar om flera mil förstås. Just nu bor jag i en mindre stad där jag har nära till det mesta. Men om drygt två månader flyttar jag till en större stad och då blir det lite avstånd till vissa saker. Då skulle det vara rena drömmen att äga en lastcykel. Som när det är dags för storhandling eller om jag och barnen vill bege oss ut på en picknick. Vi kanske vill upptäcka nya platser som ligger längre bort och samtidigt ha med oss grejer. 

 

Cover image for Blogga om lastcyklar!

 

 

Babboe lastcyklar

Har sett många småbarnsföräldrar som använder transportcyklar med sina barn. Något som jag tycker är väldigt smart. Mina barn är kanske lite stora för att sitta i en trälåda men istället kan man förvara en massa saker i samband med utflykt eller storhandling. Hittade ett företag vid namn Babboe som säljer säkra lastcyklar med olika val. Som en snabb och smidig tvåhjuling eller en klassisk trehjuling. Där hittar du allt för just dina behov. Finns även vanliga och elektriska lastcyklar. Jag personligen skulle ha behov av en elektrisk lådcykel eftersom det skulle vara ett alternativ till bilen. Mycket mer miljövänligt och ett väldigt smart alternativ. Vet du inte vilken modell du vill ha? På deras hemsida kan du få hjälp med det där du kan läsa mera om alla modellerna.

– I samarbete med last.se –

 

//PUSS