Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Midsommar utan planer

Något som jag ser fram emot

I år är första gången jag inte klär upp mig på midsommarafton. Har helt enkelt inte lust och så får det bli. Just nu befinner jag mig hos en vän ute på landet och vi kommer inte heller fira något speciellt. Därför bjuder jag på några bilder från hur jag såg ut på midsommar genom åren.

 

Min midsommar outfit - Netti Starby

År 2018

 

Det blir ingen nubbe, ingen sill, ingen midsommarstång, ingen blomkrans, inga jordgubbar och ingen fest. Riktigt skönt känner jag.

 

Midsommarafton - Netti Starby

År 2019

Istället bär vi myskläder, har inget smink, enkel mat, lite gott vin, snacks, inga krav och framförallt inga förväntningar eller planer.

 

Netti Starby - Sida 28 av 405 - En lifestyle blogg med inriktning mode, inredning och skönhet.

År 2020

 

Det ska iallafall bli väldigt varmt och det är helt underbart. Så jag vill gå barfota runt på tomten, ligga i solen och bara njuta för stunden. Ingen stress med en massa förberedelser eller att man ska iväg någonstans. Det är livet enligt mig. 

 

År 2021

Har annars inget emot midsommarfirande men just i år känns det faktiskt skönt att göra något helt annat. Som en helt vanlig helg och kvällen kommer förmodligen att avslutas med några spännande filmer.

Önskar er alla en härlig midsommar och vi ses senare mina finaste.

 

//PUSS

 

 

 

 

7 comments / Add your comment below

  1. Så fina bilder på dig från tidigare midsomrar 🌸så skönt och kravlöst och precis så ska vi faktiskt oxå ha det, inga planer alls så skönt ,sol o bad o jordgubbar men resten får vara 🌸kram o njut

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan