Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

May Voucher x Ideal of Sweden

– I betalt samarbete med Ideal of Sweden –

Jag tycker att Ideal of Sweden bara får finare och finare saker i deras sortiment. För er som kanske inte vet vad det är för företag så säljer dom mobilskal, mobiltillbehör och accessoarer. Då i exklusiva designer som inspireras av senaste modetrender. Med min rabattkod: starby15 får du 15% rabatt på ett helt köp.

Nu ska ni få se mina nya favoriter från deras sortiment

 

 

Ett mobilskal och ett airpods skal i samma mönster. Det finns massor av fina tillbehör som har alla möjliga mönster och färger. Både klassiska och inför olika säsonger. Det är bara att matcha hur man vill. 

 

 

Det finns även mängder av väskor i alla storlekar och modeller. Jag har saknat en större väska som ryms med mycket förvaring.

 

 

Den här väskan finns även i andra färger och jag valde en klassisk svart. Gillar att den har flera fack både på utsidan och insidan. Det medföljer även ett justerbart axelrem så det går att bära väskan på flera olika sätt. 

 

 

Med min rabattkod: starby15 får du hela 15% rabatt på ett helt köp. Något som är ett perfekt tillfälle att utnyttja. Klicka här <— så länkas du vidare till Ideal of Sweden.

 

– I betalt samarbete med Ideal of Sweden –

 

//PUSS

7 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan