Inredning, Inspiration, Samarbeten

Mattor som lyfter hela rummet

           ” I samarbete med Kiland “

 

Mattor kan verkligen lyfta ett helt rum.

Något som jag personligen verkligen gillar och är sugen på att byta ut min matta i vardagsrummet. Har just nu en enkel, ljusgrå ryamatta sedan flera år tillbaka som är väldigt mysig att ha fötterna på. Här får ni se en bild hur mattan ser ut hemma hos mig. 

 

 

Känns för neutralt!

Det är inget fel på den förutom att den känns neutral. Därför skulle jag vilja fräscha upp mitt vardagsrum med en helt ny matta. Antingen med mönster eller med starka färger för det skulle ge mitt vardagsrum ett riktigt lyft. Som ni ser på bilden har jag just nu mörkgråa plädar med grafisk mönster liggandes på soffan och till våren ska dom bytas ut till vita. Då skulle det bli extra snyggt att ha en matta som sticker ut.

Här har jag plockat ut några förslag på mattor som jag gillar just nu. Vi börjar med mattorna utan färger och vissa av dom har även olika mönster. 

 

 

Annars vore det häftigt med lite färg!

Det skulle som sagt ge mitt vardagsrum en rejäl färgklick men skulle säkert bli ovan med det till en början. Eftersom det mesta i mitt vardagsrum går i vita och gråa nyanser och då vore det snyggt med en matta i färg.

Antingen enfärgat eller med mönster och här har jag plockat ut några fler favoriter.

 

 

 

Allt finns hos Kilands Mattor!

Hittade dessa mattor hos Kilands mattor då jag spanade in mattor till vardagsrum. Det är en mattbutik där du hittar allt från små hallmattor till stora heltäckningsmattor. Alltså ett brett sortiment med mattor för alla rum och storlekar. Finns både billiga och exklusiva prisklasser beroende på vad du är på jakt efter. Det finns en fysisk butik i Jönköping och en onlinebutik där det går att beställa från hela landet. Om du även gillar eller behöver inspiration finns det en hel del som dom bjuder på och det är perfekt när man inte riktigt vet vad man är ute efter. 

Om du är på jakt efter en ny matta så ska du garanterat kika in hos Kilands mattor. 

” I samarbete med Kiland ”

 

//PUSS

 ♥