Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Matcha nagellack med accessoarer

– I samarbete med Ideal of Sweden –

Jag tycker att det är så snyggt att matcha nagellack med accessoarer.

Tyvärr får jag inte använda nagellack på jobbet så under semestern får jag liksom passa på. Något som jag gjorde för några veckor sedan.

 

 

Har en liten väska och ett mobilskal i färgen mint. Köpte mig ett nagellack i samma färg från märket Essie och sedan matchade jag det tillsammans. Tyvärr så ser nagellacket mer skrikigt ut på bilderna men i verkligheten är färgerna mer lika varandra.

 

 

Det skulle även vara snyggt om jag hade ringar i silver. Eftersom väskan och skalet har detaljer i det. Något som jag kan göra under min nästa semester. Både Väskan och mobilskalet kommer ifrån Ideal of Sweden och dessa finns även i andra färger.

 

 

Just nu har Ideal of Sweden 30% rabatt på allt i hela butiken. Vill du ha en rabattkod som ger ytterligare 15% på redan nedsatta priser. Ange då rabattkod: starby15 i kassan.

Med min rabattkod: starby15 får du ytterligare 15% rabatt på redan nedsatta varor hos Ideal of Sweden. Erbjudandet gäller fram till 8/8-21 så skynda att fynda dina favoriter.

Klicka här <— för att komma direkt till hemsidan innan allt tar slut.

– I samarbete med Ideal of Sweden –

 

//PUSS

 

21 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan