Gör din mobiltelefon trendig och unik

– I betalt samarbete med Ideal of Sweden –

Genom att matcha dina mobiltillbehör

Jag fick äran att ha ett samarbete med företaget Ideal of Sweden då jag fick välja ut några produkter från deras härliga sortiment. Dom säljer exklusiva mobilskal, mobiltillbehör, accessoarer och mycket mer av de senaste modetrenderna. Väldigt snyggt designade och funktionella mobiltillbehör från flera olika kollektioner. Allt kan matschas ihop efter sin egna personliga stil och då blir din mobiltelefon både trendig och unik. Har även en rabattkod som jag ska dela med mig av men det kommer senare i inlägget. 

 

 

Jag har väldigt länge varit förtjust i deras flaskor som Ideal of Sweden tillsammans har samarbete med GLACIAL. Kylan håller i 24 timmar värme håller i 12 timmar. Vilket är jättebra för jag ska använda flaskan på gymmet och matcha den med det snygga mobilskalet.

 

 

Om jag behöver akut ladda min telefon är det smart att ha en Powerbank i handväskan. Perfekt när man är på språng och inte har något eluttag i närheten. Därför valde jag att matcha även den från samma snygga kollektion som flaskan och mobilskalet.

 

 

Valde från kollektionen Sparkle Greige Marble som består av sandiga nyanser och metalliska inslag då denna virvlande marmordesign framkallar naturlig värme. Guldskimmer som ger en glittrande slutfinish och en känsla av en strand. Har kört på så himla mycket rosa på senaste tiden och kände för något helt nytt. 

 

 

Kampanj 2 for 1

Just nu har Ideal of Sweden en kampanj! Alltså 2 för 1 då du får det dubbla av det du köper. Eller köp 4 och betala för två och det är så länge lagret räcker. Jag har dessutom en rabattkod till er som ger ytterligare 10% extra rabatt på deras kampanj. Använd rabattkod: starbys10 i kassan så dras det även 10% på hela ditt köp. Rabattkoden gäller mellan den 23e Juli och 25e Augusti. 

 

        

 

– I betalt samarbete med Ideal of Sweden –

 

//PUSS

21 comments / Add your comment below

 1. Vilket roligt samarbete, grattis! 🙂 Vad fint du har satt ihop det också.
  Sv: Tack fina du! <3 Tyvärr är det långt i från ultimat. Springer på toa minst 1 gång i timmen när jag ska lägga mig för kvällen. Jag har ju tyvärr inte den bästa av kroppar längre så vaknar ju till då och det tar mig ca 45-50 min att somna om igen, få kroppen till ro. Så när man just somnat, då är de bara upp igen.. Även om de kanske bara kommer som 1 kryddmott av kiss… Men jag klagar inte heller, har den hellre på insidan än utsida.
  Krram <3

 2. Hej
  Var längesen jag var på din blogg jag tappade bort dig men nu hittade jag dig igen så det blir kul att följa dig igen.
  Hoppas du har det bra?
  Själv är jag uppe i våran fjällstuga och ska vara här i ca 2 v typ, skönt att komma iväg i dessa corona tider som härjar.

  Ha det bra
  Kram Linda

 3. Godmorgon, tittar in efter ca 5 dgr fr varo och vad ser jag? Precis samma/lika mob skal som en av favo läk har på arb som jag brukar luncha och samtala m ofta. Hon hade lagt sin tlf upp och ned på hennes bord och jag kommenterade nästintill dir, också vad ser jag när jag tittade in här nu, marmor varianten fr “Ideal of Sweden” samma/lika hennes.

  Tycker mkt om “marmor/guld touchen” och har lite av den kombon hemma, så snyggt.. Nu skall jag överväga att handla ngt därifr m din unika rabattkod, grymt ju..

  Kramar fr mig, forts trevlig måndag och ny v, 🤗..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan