Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Markslöjd – Ny kollektion 2021

– I samarbete med Markslöjd –

Markslöjd har släppt en ny kollektion 2021

Då jag vill tipsa er om deras snygga lampor. Ni som följer min blogg vet om att jag är svag för lampor för det är viktiga detaljer i heminredningen. Nu har jag väldigt många lampor men kan aldrig låta bli att kika på nya kollektioner. Som då ger en hel del inspiration.

Markslöjd som är ett av Nordeuropas ledande belysningsföretag har ett brett sortiment med lampor för alla rum. Så är du på jakt efter en ny lampa kommer du garanterat att hitta något i din smak. För det finns lampor för alla smaker och stilar. Deras nya vårkollektion 2021 har flera fina lampor som jag har spanat in. 

Nu ska jag visa er mina favoriter från den nya kollektionen. 

 

Här har vi Paris – Dark Brass som är en väldigt trendig taklampa. Lampan har en pjäs av 10 stycken iögonfallande lampor. 

 

Till vänster ha vi Universe – Black/Smoke som är en spektakulär taklampa. Lampan består av fem fasta rör och rökfärgade glas. Till höger ser ni Ambon – Bamboo Black som är en Luftig taklampa i svart bambu med dubbla lampskärmar.

 

Till vänster ser ni Sober – Brass/White Table som är en elegant bordslampa. Den har en snygg glasskärm i vitt glas och lampfoten är i borstad mässing. Till höger ser ni Sober – Brass/White Small som är en elegant mindre pendel. Som den vänstra lampan har även denna en likadan glasskärm i vitt glas. 

 

Lampor som ger ett vackert ljus i rummen

Vårnyheterna hos Markslöjd är otroligt fina och jag personligen gillar stilren stil. Det får alltså inte vara för plottrigt och inte för mycket mönster. Då blir det extra snyggt med lampor som ger det där extra fina ljuset. Gillar stora taklampor som syns och speciellt i vardagsrummet. Det enda jag saknar är en stor golvlampa som skulle passa in i ett hörn för det skulle ge ett otroligt vackert ljus.

– I samarbete med Markslöjd –

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan