Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Måndag och nya projekt

Härliga måndag och redan kväll.

I morse var det segt att gå upp men nu är arbetsdagen redan slut. Har nyss varit ute på en promenad och sitter nu hemma och varvar ner.

Helgen har varit riktigt bra och startade denna helg med att åka till en vän direkt efter jobbet. I lördags när jag kom hem från min vän så var planerna att greja i hemmet. Men sedan fick jag för mig att göra en ny header. Sminkade mig, fixade håret och valde en outfit. Fotograferade en massa bilder med systemkameran då jag använde självutlösaren. Allt som allt tog tre hela timmar och fattar inte vart tiden tog vägen. Men blev iallafall nöjd över resultatet. 

 

Fredagens bekväma outfit och en detalj från hemmet.

 

Nu har jag nya projekt på gång.

Har alltså fått några nya idéer inom heminredning. Det är ett DIY projekt som jag planerar att göra men måste först hitta rätt material. Därför håller jag det hemligt tills allt är klart. Hoppas att jag kan göra det i helgen som kommer men annars får det bli av längre fram. Herrgud vad jag är hungrig och nu ska jag fixa något att käka.

Men jag önskar er alla en mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS

 

9 comments / Add your comment below

  1. Spännande med ett DIY- projekt att vänta.

    Svar: Tack snälla för att du berömde min kreativitet i form av sidorna för september i min bullet journal.

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan