Inredning, Inspiration

Lampor och belysning för hela hemmet

 – I samarbete med gallerian.se –

Jag älskar allt som har med belysning att göra.

Under vinterhalvåret vill jag satsa på mysbelysning i form av smålampor, ljusslingor och ledlampor. När det blir ljusare ute vill jag pynta uteplatsen med solcellslampor och det finns så många fina varianter att välja emellan.

 

Cover image for Blogga om LampGallerian.se - störst på lampor & belysning online!

 

Så vill jag inreda mitt hem med lampor

När det gäller belysning i mitt hem så ska det finnas en taklampa i varje rum. Men något som jag har brist på så är det bordslampor. Tänker mest på den dagen jag flyttar då det kanske behövs något nytt. Det roliga med bordlampor är att dom kan placeras varsomhelst i hemmet. Som exempel på en byrå, i fönstret, på tv:bänken eller i något hörn. Vill man ha någon förändring är det bara att flytta runt lamporna i hemmet.

Nu har jag hittat några bordslampor som jag fastade extra för och här får ni se dom. 

 

Lampa monsterablad mässing // Lampa vit // Lampa kupol // Lampa rund svart

 

Lampa dekorring // Lampa svart/mässing

 

Störst på lampor och belysning online. 

Dessa godbitar hittade jag hos Lampgallerian.se och det är bara några få av alla snygga lampor som finns. Du hittar Sveriges största sortiment på belysning till högsta kvalitet. Det är en onlinebutik med över 8000 lampor och 60 varumärken som passar alla rum i ditt hem. Du hittar populära varumärken som Belid, By Rydéns, Herstal, House Doctor, Konstsmide och Pholc. 

Vill du investera någon ny lampa så erbjuder gallerian just nu en rabattkod. Ange kod: “HEM10” så får du hela 10% rabatt på hela ditt köp. Koden gäller fram till 30/5.  Tveka inte på att kika in där för du kommer garanterat hitta något i din smak. 

 

 – I samarbete med gallerian.se –

 

//PUSS