Inredning, Inspiration, Samarbeten, Tips

Lampor från Belid

Nu är det åter igen dags för mig med mina lampor.

Eftersom lampor är en väldigt mysig inredningsdetalj och jag älskar allt som har med belysning att göra. Något som gör mycket i ett hem och man kan lyfta ett helt rum med rätt belysning.

Som exempel på hur man kan få ett rum att se större ut. För att få ett rum att se större ut så ska man ha någon typ av belysning i alla hörn. En regel är fem till tio ljuspunkter beroende på rummets storlek. En taklampa och mindre belysningar i alla fyra hörn så är man redan uppe på fem. Är det ett vardagsrum så har man kanske även belysning bakom tv:n eller spotlights i en bokhylla. Vissa föredrar fönsterlampor och andra spotlights från taket. Det finns som sagt mycket man kan inreda sitt hem med olika typer av belysning.

Nu när kvällarna blir mörkare så vill man ha mycket belysning och då gärna flera mindre ljuskällor. En snygg taklampa fångar mycket uppmärksamhet och är en viktig detalj i rummet. Därför kombinerar jag gärna rummets hjärta med mysbelysning i alla hörn.

Här har jag plockat ut flera favoriter med lampor från märket Belid som finns hos frapp.se.

 

 

Om Frapp AB

Frapp är en heminrednings butik som säljer inredning online i hög kvalité. Förutom lampor så säljer dom andra heminredningsdetaljer, möbler, textiler, köksredskap och mycket mer. Allt som skapar en extra trivsel i våra hem och Frapp har funnits sedan år 2005. Deras passion är att lyfta alla hem med heminredning online. När vi kommer till just Belid-lampor så erbjuder dom tidlös belysning för alla rum i ett hem. 

 

 

Mina favoriter

Här har jag plockat ut två taklampor, en bordslampa och en golvlampa som även finns i andra färger. Det här är bara några få av mina favoriter och vill du läsa mer om Belid lampa så finns mer information på frapp.se. Där finns det många snygga lampor som passar alla rum för alla stilar.

Jag personligen föredrar tidlösa och enkla lampor som passar år efter år under alla årstider. Har några stycken som har följt med mig genom åren när jag har flyttat runt. Nu kanske det låter som att jag har flyttat omänskligt många gånger. Men ni som har följt min blogg i många år vet anledningen till mina senaste tre flytt sedan år 2015. Något som vi inte ska gå in djupare in på i detta inlägg. 

 

//PUSS