Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kommentarsfältet på blogg.se

Dagens stadspromenad

Idag tog jag och sonen en promenad till stan för han behövde nya kalsonger och strumpor. Vi gick även runt och tittade i affärer för skojs skull. Hittade äntligen en svart halkmatta till badkaret för hittills har jag bara hittat vita. Dom vita blir så snabbt missfärgade och därför ville jag ha en svart. Här nedanför ser ni en selfie på dagens outfit. 

 

 

Innan vi gick hemåt så åt vi en sen lunch på mc donalds som sonen önskade sig. 

 

 

Nu till en helt annan sak!

Det gäller till er som bloggar på blogg.se. Har tidigare skrivit här på bloggen att jag inte kan kommentera till vissa av er. Men har ändå fått frågor om varför jag inte kommenterar tillbaka. Förstår att det kan vara svårt att skriva en detaljerad text om hur jag menar. därför ska jag visa och förklara exakt vad jag menar.

Vissa har en ruta i kommentarsfältet som man måste klicka på innan kommentaren publiceras. Där står det “Jag är ingen robot”. Har gjort en skärmdump där jag har ritat in en pil som pekar på rutan. Som ni ser på bilden nedanför. 

 

 

När jag har fyllt i mina uppgifter och text i kommentaren så ska rutan få en grön bock när man klickar på den. Vilket den inte gör utan bara tänker och tänker tills rutan blir röd med en röd text. I texten står det “Verifieringsutmaningen har upphört att gälla. Markera kryssrutan igen”

Även om jag försöker igen så blir det samma sak hela tiden. Har testat flera gånger på både samma blogg och andra som har samma funktion. Men ni som inte har den där rutan så går det alltid att skicka iväg kommentaren. Det ser likadant ut både i mobil- och dataversionen. 

 

 

 

Vissa har även en annan funktion i sina kommentarsfält som är endast i mobilversionen.

Då ser det  ut såhär:

 

 

I denna version så finns det ingen ruta att kryssa i och därför funkar det att skicka kommentarer. Därför hoppas jag att ni som har den där rutan i era kommentarsfält kan ta bort den? För det vore roligt att kunna skriva till er igen som förr. Hoppas att ni förstod min beskrivning och att allt löser sig?

Önskar er alla en fortsatt mysig helg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

19 comments / Add your comment below

  1. Härligt med en liten mor o son dag och mc donald´s är aldrig ett fel val:) hmm undrar om jag har roboten? man blir ju galen på dessa olika val man ska kryssa i den med bilder gör mig galen hos folk för det spelar ingen roll hur mkt jag kryssar det går ändå inte kommentera,värt att kollas upp, kramar

  2. Ja det är jobbigt med den där “Jag är inte en robot “. Jag har samma problem när jag ska kommentera vissa bloggar. Man undrar ju när dom ska fixa till det. Funderar på att byta bloggportal.
    Ha en fin måndag kram <3

  3. Oj, jag vet inte om jag har en sån där ruta när man ska kommentera min blogg. Du får gärna skriva till mig om jag har det, antingen här eller som kommentar i min blogg. Kram

  4. Jag vet inte riktigt vad som hänt med blogg.se Känns som den hålls igång mest pliktskyldigt på grund av alla bloggar som ändå ligger på portalen. Kommentarsfunktionen var en av anledningarna till att jag flyttade till egen domän.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan