Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Julnaglar

Jag funderar på årets julnaglar.

Alltså hur mina naglar ska se ut över julen. Älskar att pyssla med sånt på egen hand för jag pallar inte att sitta på en salong. Blir liksom rastlös av att sitta still.

Förra året körde jag på ett gelékit från depend. Tyvärr tar det sin tid och är väldigt pyssligt men samtidigt är det roligt att skapa sina egna naglar. Här nedanför ser ni en bild från förra årets naglar. Valde då vinröd färg på nagellacket och glitter i guld. 

 

 

Året innan körde jag på färdiga lösnaglar från märket Kiss. Då vet man garanterat att naglarna blir snygga samt att det går snabbt att sätta fast dom. Här nedanför ser ni en bild som togs för två år sedan. 

 

 

Inspiration på julnaglar.

 

Wow dessa proffsiga naglar går liksom inte att jämföra med mina haha.

Beslutsångest!

Hittade en hel del inspiration från We heart it och det ger mig en hel del beslutsångest. Ska jag ha gelénaglar på egen hand eller får det bli färdig målade lösnaglar? Ska söka efter lite mer inspiration på nätet för det börjar ju närma sig. Behöver även hinna beställa i god tid för man vet aldrig med leveranserna inför julafton.

Vad hade ni valt om ni skulle fixa naglarna inför jul?

 

//PUSS 

 

15 comments / Add your comment below

  1. Dnart är det dax för mig att välja juldekor på mina naglar÷) Så fina dekorer inför Jul!
    Nu har jag French manicure i gelnaglar och är jätte nöjd=)
    Trevlig Lördag
    Kram

  2. Massa snygga julnaglar. Jag har alltid nagellack på mig, men enkla i en vanlig färg (oftast rosa på sommaren och vinrött på vintern) så just till jul och nyår tycker jag att det är kul med lite glitter för det är inget jag skulle ha till vardags 🙂 hoppas du har en mysig kväll, kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan