Jag stylar vårens jeans

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Jag har länge varit på jakt efter ett par snygga Mom jeans.

Men har  ännu inte hittat dom rätta. Har däremot sett Mom jeans i paperbag-modell hos flera klädkedjor och sådana jeans är också väldigt snygga.

 

 

Ett par ljusblåa skulle jag inte tacka nej till och ja tack till ett par vita. Vilken färg det än är så kan man matcha byxorna precis som man vill. Här har jag plockat ut tre exempel på hur jag skulle styla dessa byxor. Vi börjar med jackorna!

 

Finns här // Finns här // Finns här

Snart kan vi äntligen börja använda tunnare jackor. Gillar speciellt kortare modeller till byxor med hög midja för ser då benen längre ut. Annars är det alltid snyggt även med en klassisk oversize kavaj.

 

Finns här // Finns här // Finns här

 

Enkla toppar.

Accessoarer gör alltid hela jobbet och därför gillar jag enkla toppar. Här har jag valt ut tre stycken som passar perfekt till vårens basgarderob. En med volanger, en med färg och ett baslinne.

 

Här är tre par snygga jeans som gärna får flytta hem till mig.Finns här // Finns här // Finns här 

 

Glömde nästan tillägga att ett par vita sneakers skulle vara snyggt till alla dessa tre outfits.

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

  1. Ljusa jeans är verkligen så snyggt! Det är verkligen något jag vill ha nu till våren, ett par ljusblå och ett par vita jeans, så himla snyggt 🙂

  2. Man vill verkligen förnya garderoben nu när vårsolen skiner för fullt! Ett par snygga jeans, en fin topp och en snygg kavaj över och så vita sneakers till förstås så är våren här!!! Hoppas du får en riktigt fin torsdag! Kramar 🌞💖💖

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.