Inspiration, Mode, Outfits, Samarbeten

Jag stylar fyra svarta plagg

– I samarbete med Femme –

 

Förra veckan landade det fyra svarta plagg i min brevlåda.

Det är plagg som jag fick äran att välja ut själv som jag ska styla på mitt personliga sätt. Det är med klädföretaget Femme och dom har jag tidigare samarbetat med. Något som passar mig väldigt bra eftersom mode är ett stort intresse och jag älskar att styla plagg på olika sätt. Oftast är det inte heller så genomtänkt utan jag bara kör på och lyssnar på magkänslan. Då blir allt även mycket roligare och hittar alltid något nytt som jag känner mig bekväm med.

En riktig rolig utmaning och den här gången består plaggen av en svart hoodie klänning, en svart festklänning, ett par svarta byxor och en svart body. Jag stylade vardera plagg med övriga plagg och accessoarer från min garderob och här nedanför får ni se resultaten.

Här ser ni mina fyra svarta plagg som hänger på klädhängaren. Innan jag sätter igång med mina outfits får plaggen först hängas upp för att granskas lite. Sedan är det bara tuta och köra. 

 Först ut är hoodie klänningen som har även ett avtagbart band till midjan.
Black Belted Long Line Hoodie Dress som den heter och fastnade för denna coola klänning direkt.

 


Jag stylade klänningen såhär:

Bandet till midjan tog jag bort och ersatte den med ett orange bälte. Tyckte att det skulle bli snyggare med något i färg till allt det svarta. Till det blev det ett par lårhöga, svarta stövlar och kedjor i guld runt halsen. Kanske lite kallt just nu med bara ben men då kan jag även lägga till ett par strumpbyxor.

Här ser ni resultatet!

 

 

Nästa plagg är en festklänning med organza-ärmar “ballongärmar” som vi har sett på många blusar, toppar och klänningar på senaste tiden. Black Organza Mesh Cuffed Sleeve Mini Dress som klänningen heter och den var mycket snyggare än vad jag hade förväntat mig. 

 

 

Såhär stylade jag denna klänning!

Gjorde det väldigt enkelt eftersom klänningen sticker redan ut en hel del. Till den räckte det med några smycken, höga klackar och rött läppstift. Skulle även kunna tänka mig att bära klänningen som en topp till ett par lösa byxor med hög midja. Klänningens material är i stretch och är väldigt skön att ha på sig.

Här får ni se resultatet!

 

 

Nu är det dags för svarta byxorna som är väldigt långa i benen. Byxorna som då heter Black Slinky Wide Leg Trousers och materialet är tunt, mjukt och väldigt sköna att ha på sig. 

 

 

Stylade byxorna såhär!

Valde då att knyta skosnörena runt byxbenen för att slippa låta byxorna släpas mot marken. Det gav även en coolare detalj. Hittade en neongul topp med matchande örhängen, satte ett svart bälte i midjan, en kort skinnjacka och självklart en keps. Väldigt enkelt och coolt.

Här får ni se resultatet!

 

 

Sista plagget är en läcker body och först hade jag ingen aning om hur den skulle stylas. Bodyn heter Black Double Cup Strappy Bodysuit och har väldigt snygga detaljer.

 

 

Såhär stylade jag bodyn!

Testade med ett par camouflage byxor med hög midja och tyckte att det passade bra ihop. La till en skinnkavaj som fick hänga över axlarna, höga klackar och en fiskarhatt på huvudet. Självklart  åkte det även på några coola smycken. 

Här får ni se resultatet!

 

 

Jag blev nöjdast med den första outfiten med hoodie klänningen.

 

Under vintern när det är som kallast klär jag mig alltid så tråkigt. Det blir oftast samma mjukisbyxor och samma tröja i flera dagar, vinterskor och en stor vinterjacka. Använder arbetskläder på jobbet och då hinner inte mina kläder bli smutsiga på samma sätt. Men under varmare tider byter jag ut mina plagg varje dag. Det är mycket roligare än att gömma sig under en massa tunga vinterkläder.

En utmaning som jag har bestämt mig för att göra till våren.

Det är att våga mer och även när det gäller mina outfits. Som att våga bära färg, mönster, något annorlunda, kanske en hatt eller accessoar till håret eller något annat som jag sällan använder. Därför är det kul att redan nu testa på lite allt möjligt för att sedan börja använda det som jag trivs i.

 

 – I samarbete med Femme –

 

//PUSS

 ♥