Personlig, Vardag

Jag är störst i Örebro

Söndag morgon och har alldeles nyss vaknat!

Sitter just nu med en stor mugg med kaffe men har inte ätit frukost ännu. Måste vara vaken i några timmar innan jag får i mig någonting. Funderar på att kanske ta en långpromenad för det vore skönt att komma ut en stund. Igår mös jag mestadels i soffan och kollade på vloggar på youtube. Fotograferade även några outfits och några bilder i soffan. Dessa goda kakor åt jag igår och dom är sjukt goda.

 

 

God morgon alla gullisar!

Helgen börjar närma sig sitt slut och funderar på hur min vecka hittills har varit. Har hunnit träna en hel del under veckan, har roliga samarbeten, fått flera spännande erbjudanden och bara myst varje kväll. 

 

 

Lunch med en kollega!

Det har varit fullt upp på jobbet men allt lugnade ner sig i fredags och då hann jag greja lite extra där det behövdes. Har en kollega som har börjat på en ny arbetsplats tills hon har bestämt sig om hon ska komma tillbaka till oss. Hon hälsade på oss i fredags då vi lunchade tillsammans med några andra kollegor. Var jättekul att få träffa henne och jag försökte övertala henne att komma tillbaka. Hoppas att det blir så.

 

 

Igår upptäckte jag något helt sjukt!

Alltså va? När hamnade jag på första plats på bloggportalen som Örebros största blogg? Hur är det ens möjligt och att lilla jag har vuxit så enormt? Fattar ingenting för jag har inte direkt gjort något som har gett mig en sådan hög statistik. Är fortfarande i chock och därför har jag ännu inte smält det här. Men är otroligt tacksam och vill tacka er alla som kikar in här varje dag och framför allt era underbara kommentarer. Här ser ni en bild som jag tog en screenshots på igår. 

 

 

 

 

Önskar er alla en härlig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

 

Nagellack / Handtvål / Handmask / Yogamatta / Mugg med recept för mikron – Vegan / Doftljus / Tutti Frutti