Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag är både taggad och nervös

På grund av Corona viruset blir allt möjligt inställt hela tiden.

Något som jag har helt förstående av och det är ingen idé att planera något heller. Nu i veckan fick jag en sak inbokad som jag verkligen såg fram emot. Men det blev avbokat på grund av sjukdom och har ingen aning om det var viruset eller något helt annat. Vill inte ännu avslöja om vad jag skulle göra för det får vara hemligt ett litet tag till.

 

En bekväm outfit som består av ett mjukis set från h&m, sneakers från adidas och en kappa från esprit. 

 

 

Idag är det fredag och är så himla nervös!

Ahhh! Det är också något som är hemligt men kommer att visa er här snarast i dagarna. Om inte det också blir inställt förstås. Nej det får bara inte hända! Vill inte få ett meddelande om att det skulle vara inställt för då skulle jag bli så himla ledsen. Det här är något som jag har sett fram emot väldigt länge och är så himla taggad. Både taggad och nervös på samma gång men självklart klarar jag det.

 

  

 

Som sagt! Efter jag har slutat jobbet senare idag så händer det. Kommer inte hem fören sent imorgon eftermiddag men har ett tidsinställt blogginlägg till imorgon förmiddag.

 

 

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

  1. Härliga bilder på dig vännen och riktigt snygg outfit! Håller tummarna för att det inte ska bli inställt! Ha en underbar fredag vännen! Kramar 💖

  2. Tycker de är så tråkigt för de känns som precis allt man ser fram emot blir avbokat, inte konstigt att människor blir deppiga nu när man inte kan göra så mycket mer än stanna hemma hela tiden 😩

  3. Jag tycker den här corona-tiden är faktiskt lite små spännande =)… det är ett intressant tid som lär gå till historia på många aspekter, på gott å ont! Igår var min sista arbetspass för jag hade en massa semesterdagar, övertimmar och lite smått å gott betalt ledigheter så jag skall njuta av min lång ledighet faktiskt *S* Och om man inte har fattat det innan så kanske man tänker nu: livet är för kort!
    Har det fint, take care out there =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan