Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Saker jag är tacksam över

   Är nu redo!

Det är mindre än tre veckor kvar till jul och julklapparna är nästan klara. Fyndade rejält under black week och nu väntar jag bara på leveranserna. Har även köpt hem presentpapper och det känns skönt att vara redo inför paketinslagning.

 

 

Herregud vad halt det är!

På vissa småvägar är det rena isbanan och får då vända för att ta en annan väg. Det gör så jäkla ont att halka och har ingen lust att bryta något ben just nu. Har faktiskt stukat en arm rejält för många år sedan i samband med det. Att bara ett plötsligt fall kan förstöra en kroppsdel så där snabbt. Det är helt sjukt.

 

 

Att sakna det man egentligen har!

Men nu ska jag inte gnälla mera utan fundera på positiva saker. Ofta tar man saker för givet och det är faktiskt inte okej. Som exempel när jag stukade armen kunde jag knappt klä på mig, kunde inte sätta upp håret och inte sminka mig eftersom det var min högra arm. “Är högerhänt”. Det är då man saknar det man egentligen har och så långt ska det inte gå. Därför har jag skrivit en tacksamhets-lista med saker som jag verkligen uppskattar.

 

 

Det jag är tacksam över:


❤️ Den viktigaste punkten är självklart mina barn som är mitt allt. Även mina nära och kära som får tillhöra samma punkt.

❤️ Att jag har en fungerande kropp som får mig att kunna gå, springa, dansa och mycket mer.

❤️ Att jag har ett fast jobb och får ut en månadslön varje månad till hyra, räkningar, mat och andra övriga saker.

❤️ Att jag har tak över huvudet och bor skapligt fint. Ett eget hem där jag bor och kan göra nästan vad jag vill.

❤️ Att jag har en stor, skön säng att sova i varje natt.

❤️ Att ha en blogg där jag kan skriva av mig och dela mina intressen. Det är även jätteroligt med alla samarbeten och framför allt alla underbara läsare och era fina kommentarer. Ni gör min dag!

 

 

Det är det viktigaste som jag är tacksam över.

När mitt mående inte riktigt är på topp får jag tänka lite extra på allt det här. Eftersom det ger mig styrka och leder mig till positivare tankar.

 

//PUSS 

19 comments / Add your comment below

  1. Så skönt att kommit så långt med julklapparna. Jag har bara någon liten sak kvar, började i oktober och fyndade en hel del under black Friday jag med. Så bra 🙂

    Härligt med en lista över saker att vara tacksam över, måste lära mig att stanna upp och tänka så ibland jag med: men är svårt i det stressiga småbarnslivet 😉 Kram

  2. Måste börja med hur himla fin du är ?visst e det läskigt med halkan jag e livrädd att falla pladask för jag inbillar mig att jag kommer gå i tu?i varje fall bryta ngn kroppsdel.Tacksamhetslista e så fint jag ska börja skriva ner i en bok varje kväll ❤️Kram

  3. Wow så fin du är! Så kul att julen börja närma sig mer och mer 🙂 längtar så! <3

    Det är så viktigt att se allt fint man har, håller med dig! Ibland blir det fokus på fel saker och därmed saker som man saknar, för att man jämför med det livet som man har. Däremot är det viktigt att älska allt fint som man har och uppskatta personer i sin närhet <3 fint!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan