Inspiration, Mode, Outfits

Ja tack till läderimitation

Två plagg i läderimitation!

H&M har fått in så mycket fint på senaste tiden och fastnade speciellt för två plagg. Det är en skjortklänning och en skjortjacka i läderimitation. 

 

 

Här har jag på mig klänningen.

Tog bort medföljande bältet som byttes ut mot en annan som jag redan hade hemma. Ville se bekväm ut och därför fick det bli vita sneakers till det. Till våren lägger jag även till ett par coola solglasögon. Skulle jag vilja tuffa till det ännu mera får bältet bytas ut mot något i färg. Neongult skulle vara riktigt läckert. 

 

 

Nu till skjortjackan.

Även det här fick bli en bekväm outfit med ett par svarta, lösa cargo byxor, en t-shirt med tryck och vita sneakers. Skjortjackan får gärna vara uppknäppt och bäras som en jacka till våren. Självklart skulle den även passa över en klänning eller något annat svalt. Nästa gång ska jag knäppa upp knapparna på ärmarna och vika upp dom en liten bit. Då ser det ännu mer avslappnat ut.

 

 

Såg att skjortjackan även finns i beige färg och det är väldigt snyggt till våren.

Helt ärligt så hoppas jag att våren snart är här för nu är jag så himla trött på alla dessa tråkiga vinterkläder.

Håller ni med mig?

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Gina Tricot Mössa / Vila Trenchcoat / Selected FEMME Tröja / Ellos Väska / Mango Bälte / Only Jeans / Tamaris Boots / essie Nagellack