Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Intensiv ögonkräm – mot trötta ögon

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Hejdå trötta ögon

Under vinterhalvåret ser mina ögon alltid trötta ut. Får även en torrare hy och behöver därför extra mycket fukt. Nu har jag beställt en ny ögonkräm OPTIM-EYES från märket Filorga som är helt nytt för mig.

 

 

Om Optim-Eyes Eye Contour Cream

Det är en 3-i-1 ögonkräm som reducerar mörka ringar, minimerar svullnader och jämnar ut fina linjer. Formulan ska få ögonen att se piggare ut med en kylande effekt som reducerar alla tecken på trötta ögon. Passar för alla hudtyper och även känsliga ögon. Den innehåller Melaton-eyes technology som återupplivar cellerna vid varje användning för maximal återhämtning.

Du kan läsa mer om denna ögonkräm genom att klicka på länken <—

 

 

Nu ska jag börja att använda den morgon och kväll och hoppas på att den funkar som i beskrivningen. Man kan även använda den som en ögonmask som får då verka i 10 minuter innan den sköljs bort. Kommer att förvara den i kylskåpet så att effekten ger en mer svalkande känsla. Återkommer med mina personliga recensioner om några veckor. 

 

 

Idag blev det ingen långpromenad efter jobbet för jag känner mig helt trasig. Tror att det beror på att jag sov så dåligt inatt. Hoppas det iallafall för om jag blir förkyld inatt så måste jag sjukanmäla mig. Något som jag absolut inte vill men måste hålla mig till reglerna.

Nu ska jag bädda ner mig i en varm filt och kolla på Bachelorette. Har ni missat det så kolla via tv play. Programmet är otroligt underhållande och mer om det ska jag inte avslöja för er. 

 

//PUSS

7 comments / Add your comment below

  1. Gött! Jag har massa ögonkrämer, men det är alla sådana miniatyrförpackningar som man fått i goodie bags och sånt, så jag vet inte ens vilken som passar bäst fär mig XD

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan