Personlig, Vardag

Instagram och några tips

Senaste från min Instagram!

Jag kan säga att bilderna är betydligt mörkare men gillar det i mitt senaste flöde. Har haft både samarbeten, några solglimtar ute i naturen och mysbelysningar. Än är det inte slut utan det här är bara början. Nu blir det en massa mysiga bilder och ser fram emot att publicera ännu flera här framöver. Jag heter @netti108 på Instagram om ni vill följa mig där. Självklart följer jag dig tillbaka.

Igår eftermiddag fram till tidigt imorse hade bloggen en uppdatering i systemet. Därför har det inte funkat att gå in på min blogg. Bara så att ni vet.

 

 

God morgon mina gullisar!

Just nu är jag tröttare än någonsin och jäspar hela dagarna. Längtar till ledigheten då jag får sova hur länge jag vill. Redan klockan två på eftermiddagen ser det ut som jag inte har sovit på ett helt dygn. Men det är jag inte ensam om för nästan alla mina kollegor känner exakt likadant.

Måste tipsa er om snygga träningsplagg!

Jag älskar träningsplagg från märket Stronger för plaggen är både snygga, har jättebra kvalitét och är otroligt bekväma på. Såg att det har släppts ut nyheter och dessa godbitar måste jag kika närmare på. I kollaget här nedanför ser ni nyheterna som jag tipsar om och länkar hittar under kollaget.

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / Klick here for all news

//PUSS