Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Inredningsdetaljer – som lyfter alla rum

– I samarbete med Beslag Online –

Små förändringar gör mycket i hemmet.

Att göra förändringar i hemmet kan man göra på väldigt enkla och smarta sätt som inte behöver kosta skjortan. Som exempel att förnya ett skåp genom att bara byta ut knoppar ger verkligen ett lyft. Något som jag har gjort i mitt hem. Då var det i mitt kök där jag bytte ut mina handtag och bara det gjorde en stor förändring. Därför ska jag berätta lite mera om just inredningsdetaljer.

 

 

Att hitta rätt inredningsdetaljer

Tidlösa detaljer i hemmet är något som jag gillar och hos Beslagonline.se finns det många fina knoppar. I alla möjliga varianter, modeller och färger till hemmets alla rum. Förutom knoppar så finns det många andra inredningsdetaljer som krokar, handtag och badrumstillbehör. Alla produkter är i hög kvalité som dessutom är snygga i hemmet samt att dom erbjuder snabba leveranser. Du hittar alltid det du söker oavsett vilken stil du har som modern design, klassisk stil eller mer lantliga miljöer. Med hjälp av detaljer får du det du behöver för att göra ditt hem mer personlig. Ett väldigt brett sortiment med bland annat mer än 1000 olika modeller av handtag och knoppar. 

Därför delar jag med mig av några bilder från deras hemsida med mina favoriter. 

 

 

Det roliga med inredning är att små förändringar kan göra en sådan stor skillnad. Exakt så gjorde jag i mitt kök när jag flyttade in för ett år sedan. Skulle även vilja göra om en gammal byrå genom att måla om den och byta ut knopparna. Kanske även klistra dekorplast på bänkskivan och vips så blir det en helt ny byrå. Väldigt smart och enkelt. Är väldigt intresserad av DIY-projekt då man kan skapa saker på egen hand. Blir då genast mer personligt och dessutom väldigt unikt. Därför vill jag samla på mig många nya ideér för att sedan skapa efter min fantasi. Brukar även hitta mycket inspiration via nätet men oftast från mig själv. 
Om du är på jakt efter nya knoppar så ska du absolut besöka Beslagonline.se. För där hittar du inredningsdetaljer för hemmets alla rum.
– I samarbete med Beslag Online –
//PUSS

 

 

7 comments / Add your comment below

  1. Knoppar kan göra så mycket . Överhuvudtaget det små detaljerna kan verkligen piffa upp 🙂 Hoppas du har en fin sommar kram <3

  2. Men vilken bra timing att du tipsade om detta just nu, nästan lite läskigt, haha, jag letar nämligen jättemycket efter knoppar nu till vårt kök! Ska verkligen kolla in dem, tack så mycket! <3 Kram!

  3. Fina knoppar är såå viktigt. Hade jag orkat hade jag bytt i vårt nya kök, det gör ju så mycket. Men det får bli en annan gång.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan