Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Inredningsdekoration – Sex favoriter

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Otroligt mycket fint

Åh det är ju livsfarligt att kika runt bland alla heminredningsbutiker. Speciellt bland alla nyheter och vill visa er några av mina favoriter. 

 

Bordslampan finns här // Tvistade ljus finns här // Tvistade blockljus finns här // Vasen finns här // Post – It lappar – katt finns här // Ljusstaken finns här

 

Om mina favoriter

Något som jag ännu inte har i mitt hem så är det tvistade ljus. Har hittat ett par långa, tvistade ljus med lackad yta som är så himla fina. Finns i flera olika färger. Detsamma gäller blockljuset.

Jag gillar dekoration i tidlös design och det är just vad den lilla ljusstaken har. En rund fin kula med små fötter i glas och finns även i andra färger. Skulle gärna ställa tvistade ljus i denna fina ljusstake.

Har även sett andra dekorationer med vackra tvistade former som den bruna vasen.

Bordlampor är jag svag för och gillar enkla och stilrena stilar. Har hittat en jättefin spraymålad bordslampa i metall som gärna får flytta hem till mig.

Något som hamnar lite utanför all dekoration är Post – It lappar. Men har man behov av små anteckningar med påminnelser så kan man fixa det med stil. Som med dessa söta Post – It lappar som föreställer katter i olika silhuetter.

Om ni blev intresserad av något så finns det länkar under kollaget direkt till vardera pryl.

 

Missa inte dessa rabattkoder!

Ideal of Sweden ger dig 15% rabatt med rabattkod: ACTIVE15 Länk till hemsidan <— Erbjudandet gäller fram till 2021-10-06 12:00.

Bubbleroom ger dig som ny kund 15% rabatt med rabattkod: NEW21Q4 Länk till hemsidan <— Erbjudandet gäller fram till 2021-12-31.

 

//PUSS

 

11 comments / Add your comment below

  1. har ju liknande såna lampor i vitt i köket och en i vardagsrummet de är så snygga mina är köpta på jysk kika gärna på dem me kramiz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan