Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Inreda med posters

– I samarbete med Poster Store –

Jag älskar inredning och det är ingen nyhet direkt.

Som ni har sett tidigare här på bloggen är tre tavlor som har åkt upp på väggen ovanför soffan. Men blev inte hundra procent nöjd för tavlorna passade inte min nya stil till inredning. Nu fick jag äran att ha ett samarbete med företaget Poster store som har många snygga posters. Då fick jag en ny chans att hitta dom rätta tavlorna till mitt hem. Perfekt då jag vill ha nya fina tavlor.

Senare i inlägget kommer jag att dela med mig av en personlig rabattkod som du inte får missa. 

 

 

Valde då tre posters från kategorin illustrationer/abstrakt med tre svarta ramar. Tycker att svarta ramar passar så bra på vita tapeter. 

 

 

Det är konst med flera olika beiga färger som passar perfekt till mitt vardagsrum.

 

 

Valde även linjekonstposter av kvinnor som symboliserar olika karaktärer. Bilden till vänster symboliserar en självsäker hållning som visar mycket självförtroende och glamour. Den högra symboliserar en modern kvinna som passar perfekt till Skandinaviskt design. 

 

 

Jag gillar konst som ser olika ut beroende på sin fantasi. Som dessa abstrakta posters med trendiga färgintervall. Det kan vara skummigt vatten i havet eller ett skal täckt av sand? Vad ser du?

 

 

Hos Poster Stores hittar du snygga posters för alla möjliga stilar till ditt hem. Förutom abstrakt hittar du texttavlor, barntavlor, kökstavlor, vintage, djur, fashion och mycket mer. Dessutom har dom väldigt låga priser och stort utbud.

Nu till rabattkoden!

Du får 35% rabatt på alla posters (förutom Selection). Ange rabattkod: starby35 i kassan. Erbjudandet gäller från 9/3 fram till 9/4. Kan inte kombineras med andra rabattkampanjer. Perfekt för dig som vill förnya i ditt hem med några nya tavlor.

– I samarbete med Poster Store –

 

//PUSS

6 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan