Inredning, Inspiration, Samarbeten

Inred ditt hem med vackra posters

  – I samarbete med Poster –

 

Nya tavlor gör en stor skillnad!

Förra veckan fick jag äntligen hem några posters och tillhörande ramar från Poster. Nu när jag precis har flyttat passar det perfekt med lite nytt i hemmet och tavlor gör en stor skillnad. Men vill inte sätta upp något fören tapetseringen är färdig. Har ännu inte hört något om när dom ska påbörja projektet men hoppas på att beskedet kommer snart. Är så trött på dessa gula tapeter i vardagsrummet och längtar tills väggarna blir vita. Då kommer det bli snyggast med svarta ramar och den här gången valde jag det istället för vita som jag hade innan. Har även en rabattkod till er som jag nämner till er i slutet av inlägget och nu får ni se vilka posters jag valde och till vilka rum. 

 

 

Till vardagsrummet

När väggarna väl är färdiga vill jag att dom två största ramarna ska sitta ovanför soffan. Motiven som jag valde till ramarna är från kategorin illustrationer/abstrakt och dessa har olika penselavdrag över en beige bakgrund. Dessa vackra motiv är tillverkade av den talangfulla skandinaviska konstnären Cecilia Ahl.

 

Här ställde jag tavlorna på soffan men så fort när väggarna äntligen är vita så åker dom upp direkt.

 

Älskar storleken på dessa ramar och valde svarta i trä.

 

Till sonens rum

Valde även ett mindre motiv från samma kollektion som står på ett avlastningsbord. Min son är väldigt fascinerad av Japan. Därför valde jag ett motiv av japanska Torii (port) som definierar heliga områden. Även hans rum ska tapetseras om och när det är klart åker denna tavla upp bredvid en annan på sonens rum.

 

 

Till köket

Till köket valde jag från kategorin kökstavlor och det fick bli tre stycken i samma storlek. Fastnade för två fotografiska poster med smakfulla motiv av nybryggt kaffe och kaffe lattes. I mitten fick det bli en poster med beskrivning om hur olika kaffedrycker görs. Tycker att dessa tre posters passar perfekt att sitta tillsammans på rad i köket.

 

En rabattkod till er!

Alltså jag älskar alla posters från Poster Store och det finns mänger av varianter som passar för alla smaker och stilar. Har en rabattkod som ger dig 30% rabatt på hela sortimentet. Gäller för alla posters (förutom Selection) och koden är giltig fram till 20/10.

Ange rabattkod: starbys30 i kassan så dras rabatten automatiskt.

– I samarbete med Poster –

 

//PUSS