Vardag

Ingen vanlig dag

För idag är det min sons födelsedag! ❤️

Stort grattis mitt hjärta och synd att vi inte kan ses idag eftersom du är bortrest med din pappa och syster. Men ska ringa dig lite senare och sjunga ” ja må du leva ” och önska dig en underbar dag. Vi ses iallafall på lördag då ni äntligen kommer till mig. Då får vi se vad som ska hittas på men innan dess säger jag stort grattis till min son som fyller 10 år idag! Hipp hipp hurra och här skuttar han runt på klippan! 

 

 

Här är också en bild på honom för fem år sedan och där var han så liten. Mammas lilla gos-unge!

 

 

Vackra blommor!

Nu till något helt annat! Igår morse när det regnade passerade jag förbi vackra vita blommor. Går förbi där nästan varje morgon men av någon konstig anledning har jag inte lagt märke till dessa blommor tidigare. Kanske har det blommat upp ordentligt nu på en kort tid? Eller så är jag bara djupt i mina egna tankar och lägger inte märke till någonting. Jag ser säkert ut som en zombie och det skulle vara kul att se mig själv haha.

 

 

En sak till igen!

Herregud jag har verkligen nedräkning inför semestern och blir bara segare och segare för varje dag. Men imorgon efter jobbet så är det äntligen dags! En annan sak! Ikväll ska jag bli uppringd för en intervju och det är verkligen spännande men samtidigt lite nervöst. Får tyvärr inte avslöja mer än så. Phu vilken vecka det hittills har varit för det är mycket som ska hinnas med innan lördag. Jobb, ärenden och hemmafix men sedan får jag äntligen koppla av. Ja ni märker att jag verkligen längtar!

 

//PUSS 

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Just nu har Ideal of Sweden ett jättebra erbjudande du inte får missa!

Jo vid köp av 2 valfria produkter får du den billigaste på köpet. Gäller även när du köper flera produkter. Alltså köp 2 betala för 1, köp 4 betala för 2, köp 6 betala för 3 och så vidare. Skynda att fynda innan dina favoriter tar slut. Min favorit är det rosa skalet som är från Therese Lindgrens kollektion.

 

1. / 2. / 3. / 4.