Personlig, Vardag

Inga krav och inga måsten

Vilken intensiv vecka jag har haft!

Både på jobbet och privat. Känns som att jag inte har hunnit med något alls den här veckan men det har jag faktiskt. Visst hade jag velat hunnit med mera träning men ibland får man liksom prioritera annat. Idag är det fredag och ännu har inte veckan nått slut helt och hållet.

 

Här är några bilder som passar till min vecka. // Kaniner som vill mysa med sin matte. // En vacker julbelysning mitt i Örebro. // Blombuketten har vissnat och åh nej jag vet fortfarande inte vem min hemliga beundrare är. // Sist men inte minst en outfit från veckan.

 

Efter den här arbetsdagen blir det äntligen helg!

Känner mig helt slut och ser fram emot en lång sovmorgon. Att få dricka morgonkaffet i lugn och ro, göra det jag känner för stunden och bara ta dagen som den kommer. Inga krav, inga måsten och framförallt ingen stress. Har ni några speciella planer i helgen? 

Önskar er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Mobilskal / Glasögon / Smartklocka / Läppstift / Hörlur / Aktivitetsarmband / Over Ear Hörlur / Thermoflaska / Over Ear Hörlur