Ideal of Sweden snygga kollektion

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Alltså det är livsfarligt att kika runt på nätet.

Ska verkligen inte köpa något eftersom flytten närmar sig. Men när jag såg dessa skönheter från Ideal of Sweden började det att klia i fingrarna. Nej jag avstår den här gången men istället får jag visa mina favoriter för er. Det är ett mobilfodral, ett mobilskal och en magnetisk korthållare som man fäster direkt på skalet. Så himla smidigt. 

 

 

Det är en ny kollektion vid namn Rose Smoke Croco som visar krokodilmönstrets styrka genom en puderrosa färg. Så himla snyggt och stilsäkert. Får vänta tills det blir rea och hoppas mina favoriter då inte redan har tagit slut.

 

 

Finns i även andra färger och mönster

Kollektionen har inte bara dessa rosa färger. Nejdå utan det finns självklart andra färger med andra djurmönster som matchas ihop så himla fint. Alltså för alla möjliga smaker och stilar.

Du hittar dessa skönheter genom att klicka här <—

 

//PUSS

 

10 comments / Add your comment below

  1. Jag gillar deras skal men tycker dom är i en så fruktansvärt dålig kvalité 🙁 Båda mina har börjat tappa färg och det känns inte okej när man betalar 399 kronor för dom.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.