Samarbeten, Tips

Ideal of Sweden och en rabattkod

– I samarbete med Ideal of Sweden –

 

I samarbete med Ideal of Sweden så har jag fått välja några produkter från deras hemsida. Ska visa er två stycken mobilskal, ett AirPods skal och ett armbandsrem som är en fin accessoar. Har också en rabattkod till er som ni får i slutet av inlägget. Men först får ni se mina fina nyheter från Ideal of Sweden.

 

 

Gillar speciellt deras silikonskal som har specialanpassad passform och ger extra skydd och ett säkrare grepp. Valde ett i färgen magenta som är en starkare färg jämfört med den i ljusrosa färg.

 

 

Den ljusrosa är ett MagSafe skal som är anpassad för trådlös laddning. Det innebär att man inte behöver ta bort skalet vid laddningen. Vilket jag tycker är väldigt smart.

 

Har även ett AirPods skal i matchande färg som mobilskalet och den är så himla fin den med. Ni ser även ett armbandsrem “wrislet strap” i färgen hyper pink. Genom att fästa den inuti mobilskalet så blir det en extra fin accessoar.

 

Ideal of Sweden har även börjat sälja fina klistermärken som man kan klistra på skalen. Något som passar speciellt till dessa skal som är enfärgade. Då blir skalen genast roligare och mer personliga, vilket är kul.

 

 

Jag har en rabattkod till er!

 

Just nu är det julrea hos Ideal of Sweden med 30% till 50% på utvalda varor. Du får 10% EXTRA rabatt med min rabattkod: starby15. Så om du vill förnya din telefon inför nya året eller behöver andra tillbehör så klicka på den här länken <— då du länkas direkt till hemsidan. Glöm inte min rabattkod för att få 10% extra rabatt på köpet. 

 

 

//PUSS