Inspiration, Samarbeten, Shopping, Tips

Ideal of Sweden – Mobilskal med extra skydd

– I samarbete med Ideal of Sweden –

 

Ideal of Sweden har fått in så fina mobilskal som ger extra skydd mot repor och fall. Vi börjar med dessa spegelskal som finns i tre olika färger. Rose Pink, Sky Blue och Mirror. Jag är så sugen på skalet i rosa färg och att kunna spegla sig vid behov är hur smart som helst.

Inte för att jag gör det hela tiden men ibland vill jag dubbelkolla om något ser konstigt ut. Eller om det finns något synligt i näsan. Dessa skal ger maximalt skydd både på skärmen och kameran.

Sedan vill jag visa er populära Silicone Case som finns i flera olika färger och här har jag plockat ut mina fyra favoriter. Dessa skal har full 3D-täckning runt kanterna som ger kristallklar klarhet och stärkt försvar mot repor och fall. Precis som Spegelskalen så är även dessa skal dropptestade och har skräddarskydd allroundskydd.

 

 

 

 

Har också upptäckt något helt nytt hos Ideal of Sweden. Det är deras unikt designade klistermärken med stark 3M-tejp som är enkelt att fästas och tas bort. Perfekt när man vill piffa upp sitt mobilskal.

 

 

Har en rabattkod till er som ger 15% rabatt på ett helt köp hos Ideal of Sweden. Rabattkoden är: netti108_1384 och gäller fram till 12/10-23.

 

Klicka här <— då du länkas direkt till hemsidan och glöm inte rabattkoden som ger dig 15% rabatt. Något som jag ska göra för spegelskalet i rosa färg är så himla fin.

 

 

//PUSS