Inspiration, Samarbeten

Ideal of Sweden med rabattkod

– I samarbete med Ideal of Sweden –

Nya godbitar

Nu har jag åter igen fått äran att välja ut några nya godbitar från Ideal of Sweden. Något som inte är så svårt för jag älskar deras sortiment. I slutet av inlägget kommer jag att dela med mig av en rabattkod till er. Något som ni inte får missa. 

 

 

Den här gången blev det ett mobilskal som man kan sätta en justerbar rem på. Något som jag tycker är praktiskt för då kan den bäras över axeln, crossover eller som halsband. Det finns även en dold kortficka där det får plats med upp till tre kort. 

 

 

Det ingår en rem men jag valde även en smalare i samma mönster. Då kan jag variera mellan dessa två remmar efter behov. Valde också en nyckelring och den här är alltid slutsåld. Vilken tur jag hade som lyckades klicka hem den. 

 

 

Vill du också klicka hem några nya favoriter?

Då har jag en rabattkod till er som ger 15% rabatt på hela hemsidan plus fri frakt. Ange rabattkod: starby15 i kassan och koden är giltig fram till den 28:e februari. Genom att klicka på den här länken <— så kommer du direkt till Ideal of Sweden.
– I samarbete med Ideal of Sweden –
//PUSS