Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ideal of Sweden – Här snackar vi lyx

– I samarbete med Ideal of Sweden –

Nu har Ideal of Sweden Summer Sale!

Hela butiken har 30% rabatt på allt och du får även en unik rabattkod av mig som ger ytterligare 15%. Alltså med min rabattkod får du 45% rabatt på ett helt köp! Vilket är hur bra som helst och ange rabattkod: starby15 i kassan så dras rabatten vid köpet.

Nu ska jag visa er min nya favorit från Ideal of Sweden.

 

Ett mobilskal med en kedja

Det är ett mobilskal som kan antingen bäras som axelremsväska eller ett halsband. En guldkedja medföljer skalet och går även att bytas till någon annan. Valde ett skal i vit färg med krokodilmönster. Finns även i andra färger som inspireras av modern och uttrycksfull konst. 

 

 

Utbytbar väskrem

Ville ha en annan väskrem “mobilhalsband” till skalet för att få en mer Chanel “look alike”. Denna ikoniska design med ett silkeslent material som är sammanflätat i en guldkedja. Den framkallar kreativ frihet och klassisk sofistikering. Finns även i rosa färg men jag föredrar svart. Här snackar vi lyx!

 

 

Har flera väskor från samma märke som har utbytbara väskremmar. Så den här snygga väskremmen kommer jag även att använda på andra väskor. 

 

 

Här matchar min nya ögonsten med min Chanel bok. 

 

 

Jag har flera plagg som går i Chanel stilen men hittade bara den här tröjan. Men det fick duga till denna fotografering och måste leta rätt på mina andra plagg.

Men som sagt!

Med min rabattkod: starby15 får du ytterligare 15% rabatt på redan nedsatta varor hos Ideal of Sweden. Erbjudandet gäller fram till 8/8-21 så skynda att fynda dina favoriter.

Klicka här <— för att komma direkt till hemsidan innan allt tar slut. 

 

– I samarbete med Ideal of Sweden –

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

  1. Wowww! Jag vill ha alltihop! Nu när jag har en iPhone kan jag äntligen köpa skal därifrån! Så bra med rea också! Tyvärr får det vänta nån månad eller två då jag har lite annat jag måste köpa.

  2. Har alltid funderat på detta med er som har en långvarig samarbete som t.ex. med denna företag!! Använder man alla dessa efteråt??? Känns som det är “slit å släng” på dessa samarbete och grejerna ligger i lådor sedan… En lite tankeställare på hur detta funkar på långsikt =P

    1. En del grejer använder jag och vissa ger jag bort till dottern eller vänner. Varierar också en hel del mellan sakerna. Förstår att du undrar och bra fråga du ställde. Kramis <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan