Inspiration, Samarbeten, Shopping

Ideal of Sweden med rabattkod

– I samarbete med Ideal of Sweden –

Här är mina nyheter från Ideal of Sweden.

Den här gången blev det ett mobilskal med pytonorm- och krokodilmönster. Valde även en liten väska med svart krokodilmönster och två väskremmar. “Har även en rabattkod till er som ni inte får missa i slutet av inlägget”. 

 

 

Den ena väskremmen har pytonormsmönster som matchar så fint med skalet. Därför har jag fäst fast den på svarta väskan. Valde även en svart väskrem som jag använder till min andra ljusa väska. Allt är från Ideal of Sweden.

 

 

Älskar både mobilskalet och väskan. Om jag inte har någon ficka kan jag enkelt sätta fast telefonen i väskan. Insidan är fodrad och magnetisk och består av ett stort fack med tre kortplatser.

 

 

Väldigt smidigt om jag exempel ska handla samtidigt som det är snyggt.

 

 

Här visar jag bilder på båda väskorna tillsammans men annars bär jag en i taget.

 

 

Med rabattkod: starbys15 får du 15% rabatt plus fri frakt på hela sortimentet hos Ideal of Sweden. Koden gäller fram till 22/11-20. Perfekt nu när det börjar bli dags för julklappar eller om du vill unna dig själv. 

 

– I samarbete med Ideal of Sweden –

 

//PUSS