Personlig, Samarbeten, Skönhet, Tips

Hudvårdsserie Glow Cycel från Ole Henriksen

– I samarbete med Ole Henriksen –

 

Nu har jag testat på några hudvårdsprodukter från Ole Henriksen. Det är fem produkter från deras hudvårdsserie Glow Cycel som används både i morgon- och kvällsrutinen. Dessa produkter ska förnya, ljusa upp, stärka samt återuppbygga huden och få ett glowigt resultat. Passar alla åldrar, hudtyper och hudtoner.

 

Nu ska ni få lite mer information om vardera produkt och i vilken ordning jag använder dom.

 

 

Det är som sagt fem stycken produkter och i den här ordningen använder jag produkterna.

 

Morgonrutin:

 

1. Banana Bright™ Vitamin C serum. Ett kraftfullt åldersbekämpande serum ger en piggare och ljusare hud på 7 dagar. Innehåller 15% C-vitamin och hyaluronsyra och 5% PHA.

2. Truth Banana Bright™ Eye Créme. Det här är en ögonkräm med C-vitamin som ljusar upp, minskar mörka ringar och förbättrar applicering och slitage av concealer.

3. Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer. En dagkräm med dubbel återfuktning som ökar elasticiteten, förbättrar utseendet på fina linjer och rynkor.

 

Kvällsrutin:

 

1. Glow2OH™ Dark Spot Toner. Det här är en kraftfull AHA-toner som appliceras med en bommulspads rondell. Så lite som 7 dagar bleknar synliga mörka fläckar i ansiktet. Samtidigt förbättras klarheten, jämnar ut konsistensen och tonen.

2. Banana Bright™ Vitamin C serum. “Information finns på morgonrutinen”.

 

3. Truth Banana Bright Eye Créme. “Information finns på morgonrutinen”.

 

4. Dewtopia™ 20% Acid Night Treatment. En nattkräm som riktar in sig på mörka fläckar, porer, fina linjer och rynkor. Förbättrar elasticiteten och jämnar ut hudens struktur.

 

Mina recensioner:

 

Mina favoriter från serien är ögonkrämen Truth Banana Bright Eye Créme och serumet Banana Bright™ Vitamin C Serum. Den doftar apelsin och ger ett härligt glow. Dagkrämen kändes dock en aning för fet för min hy. Ole Henriksen har verkligen bra produkter och det var roligt att få testa på dessa produkter från hudvårdsserien Glow Cycel.

 

 

//PUSS