Vardag

Hösten är på ingång

Helt otroligt!

Igår när jag väntade på bussen efter jobbet låg det en massa löv på marken. Snälla helt seriöst! Har hösten redan börjat? Vi är liksom inte ens i September månad. Men åh andra sidan såg jag på väderprognosen att det ska bli varmare nästa vecka. Härligt härligt och så underbart! 

 

 

Fick ändå lite höstkänslor!

Eftersom jag fick lite höstkänslor så köpte jag en vas och några ljuslyktor inne på Lagerhaus. Bytte även ut mina ljusrosa tabletter mot mörkblåa. Brukar ändra färgtemat i köket efter säsong men behåller allt rosa i vardagsrummet.

 

 

Dessa ljuslyktor ser nästan rosa ut på bilderna men färgen är någon blandning mellan ljusrosa och orange. Kanske aprikos?

 

 

Färgen är iallafall väldigt fin och dessa prylar är bland höstens nyheter hos Lagerhaus.

 

 

Hittade även flera andra höstnyheter som örhängen och hårnålar i olika höstfärger. Dessa kommer ifrån h&m. 

 

 

Igår kväll blev det även en lite cykeltur mot sjön där jag fotograferade några bilder inför ett samarbete. Men där nere hittade jag däremot inga löv på marken. Istället var det riktigt grönt och vackert. 

 

Den här cykeln är sjukt gammal och är säkert äldre än mig. Men jag älskar den massor ändå.

 

Rensat och donat!

Igår blev det även en stor rensning bland sonens kläder då han har hunnit växa ut en hel del. Köpte några nya plagg till honom igår i större storlekar. Bäddade även rent i ungarnas sängar så att det är fräscht och fint när dom kommer imorgon. Saknar dom massor och idag ska jag greja lite mera i hemmet. 

 

Önskar er alla en härlig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥