Inspiration, Samarbeten, Skönhet

Hitta rätt hudvårdsrutin för din hudtyp

– I samarbete med Solution by –

 

Att hitta rätt hudvårdsprodukter är inte alltid lätt.

Beroende på om vad man har för hudtyp och vissa produkter funkar bättre på andra än på en själv. Min hy är väldigt fet och därför har jag haft svårt att hitta rätt hudvårdsprodukter som passar min hy. Det gäller också att ha en bra hudvårdsrutin varje dag och i marknaden finns det väldigt många att välja emellan.

 

 

En hudvårdsserie för alla hudtyper

Har nyligen hört talas om Solution by Victus som är en svensk hudvårdsserie för alla hudtyper. Serien består av en rengöring, serum, ansiktskräm och en ansiktsspray. Deras fokus är att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och givande med resultat. Hela serien har framtagits av åsikter från experter, hudterapeuter och kunder då alla har gett positiva omdömen. 

 

 

Jag testar ett hudvårdspaket

Blev väldigt nyfiken på deras hudvårdsprodukter och genom ett samarbete med företaget fick jag äran att välja ut hudvårdsprodukter. Då valde jag självklart ett hudvårdspaket för fet hud. Nu har jag inte hunnit använda produkterna i så många dagar men just nu känns hyn lite bättre. Får återkomma med en ny recension om några veckor. Men istället ska jag berätta lite djupare om produkterna som jag fick hem.

 

 

Vi börjar då med Deep Wash

Det är första steget i hudvårdsrutinen som är en djuprengöring. Den ska användas både morgon och kväll. Jobba in gelen i huden med lite vatten och låt det verka i någon minut innan du sköljer ur.

Stay Away

Nu är det dags för andra steget. Då med ett djuprengörande anti-akneserum som appliceras jämnt över hela ansiktet. Det ska göras endast på kvällen efter rengöring och undvik ögonområdet.

Still Young

Tredje steget är en 24-timmarskräm för ung hud som ska användas morgon och kväll. Den kan även användas som makeupbas eller separat solskydd eftersom den innehåller SPF 20.

Spray All

I serien innehöll det även en ansiktsspray som kan användas dagligen vid behov. Det är en fuktighetsgivande ansiktsmist som berikar huden med viktiga mineraler. Under hela dagen kan den sprayas på både ansikte och kropp eller över makeup för en fin lyster. Ett plus i kanten är att den även har en fräsch doft.

Jag rekommenderar er varmt att kika in hos Solution by Victus om ni behöver hitta hudvårdsprodukter för just din hudtyp. 

 

– I samarbete med Solution by –

 

//PUSS