Hitta personliga presenter inför Alla hjärtans dag

  – I samarbete med Godisboxen.se –

 

Den kärleksfulla högtiden närmar sig!

Om bara några få veckor är det alla hjärtans dag. Något som jag inte direkt har firat på snart fem år eftersom jag är singel. Istället har jag firat denna kärleksfulla högtid med mina barn då dom har fått något litet av mig och jag av dom. Mest för att ha det lite gulligt tillsammans och vi har inte gjort det till någon stor grej.

 

 

Det är vanligt att många köper eller skickar blommor till varandra men visst kan det vara roligare att få något helt annat. Något litet men ändå mer personligt. Då syftar jag på Godisboxen.se där du kan välja ut en godisbox som alla hjärtans dag present.

 

 

Vad är Godisboxen.se?

Godisboxen.se är en presenttjänst där du kan skapa en box med favorit godiset bara för din älskling. Förutom godis kan man även välja ut andra saker som biobiljetter, presentkort, trisslotter, kaffe med mera. Beroende på vad mottagaren föredrar. Det finns även flera kärleksfulla motiv att välja emellan som får pryda boxens framsida. Självklart kan man även ladda upp ett eget personligt kärleksfoto som motiv om man hellre vill det. På boxens insida kan man skriva en kärlekshälsning och det gör det hela ännu personligare. 

 

 

En personlig rekommendation!

Jag personligen tycker att det här är en väldigt rolig tjänst för att hitta en alla hjärtans dag present. Faktiskt fick jag äran att prova på det förra året och blev väldigt nöjd med det jag fick. Därför kan jag ge en personlig rekommendation till er som är på jakt efter en present inför vår kärleksfulla högtid. 

Det finns som sagt gott om presenttips att välja emellan och det blir betydligt roligare och godare med en sådan present. Därför tycker jag att du ska besöka Godisboxen.se där du hittar spännande och kärleksfulla presenter inför alla hjärtans dag.

 

– I samarbete med Godisboxen.se –

 

//PUSS 

14 comments / Add your comment below

  1. Tiden går fort – var ju nyss jul och nu är det snart alla hjärtans dag! Vet inte vad jag ska fixa till alla hjärtans dag, men eftersom både jag och Calle försöker bli lite mer hälsosamma så är inte godis något alternativ ? Dessutom känns alla dagar med Calle som alla hjärtans dag, så den dagen är egentligen ingen skillnad. Kram fina du och hoppas du har en härlig dag! ?

  2. Så bra alla hjärtans dags överraskning! Jag har redan fixat till min sambo, men är ju perfekt att ge bort en sådan till en vän eller någon annan man vill skämma bort! 🙂 kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.