Härliga utflykter

Är inte direkt taggad på att jobba idag!

Speciellt när jag ser dessa bilder från när jag och sonen fiskade nere vid sjön. Vi var på två olika platser, hade med oss kall caffe latte och cappuccino och lite annat tillbehör till det. Det är mycket mysigare med sådana utflykter än att vara inne på en arbetsplats. Iallafall vad jag känner just nu. 

 

 

Men efter den här arbetsdagen är det helg igen!

Ikväll ska jag och tösen ta ett dopp i sjön och det känns härligt efter en svettig dag. Nu ska det bli varmare igen och ser fram emot dessa lediga dagar vi har framför oss. Midsommar blir inte riktigt som jag hade tänkt men får göra det bästa av situationen. Ska trots det fotografera en midsommar outfit för den traditionen tänker jag verkligen inte hoppa över. 

 

 

En outfit!

Här bjuder jag på en outfit från några dagar sedan när det var en aning kyligare ute. Men idag åkte det en klänning på och den ska jag visa för er en annan dag. Det är ingen midsommarklänning utan en annan klänning som jag fick hem häromdagen. 

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

  1. Förstår det. Kan inte vara kul att vara inne och jobba i denna värmen. Sambon han är helt slut när han kommer hem. Hoppas din dag blir fantastisk! Kram.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.