Skönhet

Hårborttagning med laser

” I samarbete med Clinic Div “

Jag är en person som föredrar att vara hårfri på kroppen.

Iallafall på benen, bikinilinjen, armhålorna, på överläppen och på hakan. Alltså på ställen där jag får oönskad hårväxt. Känner mig mest bekväm som hårfri på dessa ställen och älskar den där lena känslan.

 

 

Just nu använder jag en rakhyvel vid hårborttagning men har tyvärr ett stort problem. Det är dessa röda prickar som uppstår runt bikinilinjen. Antagligen gör jag något fel under rakningen eftersom alla salvor och krämer mot röda prickar hjälper inte. Har testat alla möjliga och den bästa lindrar bara en aning.

Vill gärna testa andra metoder som vaxning eller epilator. Men har inte riktigt bestämt mig för vad och därför har jag fortsatt med rakningen trots allt. Min stora dröm är att få bort håret från kroppen för alltid. Inte för att jag ser rakningen som ett stort problem i vardagen utan vill bara slippa dessa röda prickar.

 

Har nu hittat något intressant!

Har hittat en salong på nätet vid namn Clinic Div som erbjuder bland annat hårborttagning med laser. Det finns tre salonger i Stockholm, en salong i Göteborg och en i Malmö. Förutom hårborttagning med laser erbjuder dom basiliansk vaxning, ansiktsbehandling, frans och bryn, kemisk peeling, lash lift och dermapen. 

 

Om Clinic Div!

I dom nyrenoverade salongerna är behandlingsrummen ljusa och luftiga som skapar en fräsch och trevlig atmosfär. Deras professionella team satsar på en miljö som ger harmoni och lyx samt använder bara produkter som anses vara bäst. Du som kund ska förvänta dig en skön stund av avkoppling och välbefinnande. Oavsett behandling får du slappna av fullt ut till toner av lugn musik. Personalen på Clinic Divine har en godkänd hudterapeut-utbildning där det erbjuds den bästa servisen för kunderna och det ställs höga krav på alla hudterapeuter. Personalen är tacksamma för nöjda kunder. Händer det att du får en oönskad resultat eller någon slags reaktion av behandlingen vill dom genast åtgärda detta. Därför ska du kontakta dom inom tre dagar för att åtgärda detta samt förhindra att det händer igen.

 

Nu till hårborttagning med laser!

Det är en teknik för permanent hårborttagning som görs med en modern IPL laser. ” IPL = intensivt pulserande ljus. “ Förutom permanent hårborttagning kan man med hjälp av lasern behandla ytliga kärl, rocacea, pigmentfläckar, acne,  åldersfläckar och hudförbättringar och – föryngringar. Innan behandlingen får du träffa en hudterapeut för att utvärdera din hårkvalitet. Självklart är besöket kostnadsfri. Själva behandlingen är snabb och effektiv och du kan till och med komma ner på lunchen för att utföra din laserbehandling. Behandlingen tar 30-40 minuter att göra beroende på omfattning. Tekniken är helt ny och namnet är Cellox 20 som behandlar alla hudtyper. En annan fördel är att det inte finns någon smärta kopplad till behandlingen. Låter hur bra som helst för att vara sant!

Efter att jag har läst på om hårborttagning med laser har jag verkligen blivit intresserad. Kanske är det något som jag ska satsa på i framtiden för det vore helt underbart att vara helt hårfri på mina oönskade ställen på kroppen.

 

” I samarbete med Clinic Div “

 

//PUSS