Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Handla second hand

 – I samarbete med Tradera –

Det här med att handla second hand

Istället för att alltid shoppa helt nytt från alla möjliga butiker är det mer smart att välja second hand. Det är något som jag tyvärr är väldigt dålig på men ska börja skärpa mig. Just nu är det kaos i mina garderober och ska snart rensa ut en hel del inför flytten. Pinsamt nog har jag många plagg som jag aldrig använder längre. Plaggen som är i bra skick kan jag lika gärna lägga ut på Tradera så att dom kommer till användning. Upptäcker jag att det saknas något i min garderob kan det vara smartare att välja vintage. Det skulle bli mer miljövänligt i längden och till ett mycket bättre pris. 

 

 

Inspiration på Tradera

Upptäckte en sak hos Tradera som jag faktiskt inte visste om fören nu. Det är att dom även lägger upp artiklar med en massa inspiration. Sådant är alltid kul att läsa när fantasin har stannat. Du hittar artiklar som exempel bästa dukningstipsen, stylistens tips, stiltips inom mode, proffstipsen inom inredning och mycket mer. Alltså väldigt intressanta artiklar med väldigt mycket inspiration. Något som passar mig väldigt bra. 

 

 

Vill jag exempel ha den där trendiga strandväskan inför sommaren som jag nyss läste om kan jag istället handla second hand. 

Eller om jag vill ut och vandra eller campa i sommar? Då kan jag exempel få inspiration av en artikel som har en checklista om allt man då behöver. Längst ner i artikeln hittar jag då bud på produkterna som matchas med hela checklistan. Väldigt enkelt och smart. 

Hos Tradera kan du på ett enkelt sätt upptäcka många exklusiva produkter inom vardera kategori. Finns som sagt många produkter att upptäcka till ett betydligt bättre pris som blir mer hållbart i längden. 

– I samarbete med Tradera –

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

 1. Jag har ofta funderat på att shoppa mer second hand. Iallafall när det kommer till prylar och möbler hit till sommarstället. Och sedan babygrejer. Finns ju massor av saker som knappt hinner användas innan bebisen vuxit ifrån det.

 2. Jag älskar second hand – så himla bra att saker kan återanvändas! Jag köpte rätt mycket på Tradera förr, men har blivit lite bekväm av mig så det blir turer till Ge för livet, Erikshjälpen och Återvinningen istället när jag vill fynda begagnat. Brukar även skänka det jag själv inte behöver dit så någon annan kan få användning för det. Är för lat för att lägga upp annonser och sälja så jag skänker bort istället. Hoppas du får en underbar fredag vännen med massor av gott och mys! Kramar 💖

 3. Jag har sålt väldigt mycket på Tradera. Sedan har lämnat en hel del till Stadsmissionen. Tycker själv att det är roligt att gå där och titta på alla saker folk lämnar in. Mycket smartare som du säger eftersom det är mer miljövänligt 🙂

  Kram

 4. Tycker det är super smart att second hand finns! Finns en i Gävle som har väldigt mycket fina barn kläder som vi brukar åka till som jag gillar! Perfekt om man inte vill betala hur mycket som helst ibland!

 5. Att handla second hand är roligt och kan vara himla inspirerande.

  Svar: Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar! Nu finns inlägg om onsdagens äventyr att läsa. 🙂

  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan