Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hälsokost på nätet – Billigt och fri frakt

– I samarbete med Topformula –

Extra kosttillskott

Jag brukar ta extra vitaminer och mineraler varje dag. Men på senaste tiden har jag varit väldigt dålig på det. Har helt enkelt bara glömt bort att ta dom. Men nu ska jag skärpa mig och behöver även beställa hem lite nytt.

Om Topformula

Hos topformula.se hittade jag allt jag behöver till väldigt låga priser. Topformula är ett svenskt bolag som driver en egen fabrik som ligger i Norrköping. Dom säljer svensktillverkade kosttillskott online under deras egna varumärke som är Topformula, Topformula Vegan och Topformula Sport. Därför sätter dom sina egna priser som är billigast på nätet och har alltid fri frakt.

Nu känner jag mig väldigt blek och såg att dom säljer solbrun-kapslar för endast 33,15 kronor. Har hört att man egentligen ska ta D-vitaminer året runt istället för bara vinterhalvåret som jag gör. Deras D-vitaminer kostar bara 29,75 kronor och det är ett väldigt bra pris.

 

Bilder från topformula.se

 

Mina erfarenheter

Annars får man i sig en hel del vitaminer genom kosten men vissa ämnen behöver man lite extra av. Kommer ihåg när jag hade B-vitaminbrist när jag gick på gymnasiet. Då tappade jag nästan alla mina ögonfransar och skämdes jätte mycket för det. Då tog jag extra B-vitaminer och med tiden växte mina ögonfransar ut igen. Har även testat betakaroten och märkte även då att min hy fick en finare färg. I början av förra året tog jag flera olika vitaminer och mineraler som Omega-3, magnesium, d-vitaminer, b-vitaminer, kalcium och något annat som jag inte minns vad det var. Nu när jag ska komma igång med träningen igen så behöver kroppen extra magnesium. Något som jag bland annat ska beställa hem. 

Om du vill köpa nytt kosttillskott så rekommenderar jag er att besöka topformula.se för där hittar du allt. Dom har väldigt låga priser så du får mycket för pengarna och dessutom alltid fri frakt.

 

– I samarbete med Topformula –

 

//PUSS

 

9 comments / Add your comment below

 1. Jag tänker att man kanske får vad man betalar för. Jag tror det är bättre kvalitet på andra sorter som också kostar mer samt att man får en annan trygghet i att vitaminerna inte innehåller ohälsosamma bindämnen och liknanade samt att det ibland hanteras i fabriker där man tillverkar mindre hälsosamma produkter.

  Men om du är nöjd så är det bra. Ville bara lyfta detta då hälsan för mig alltid går först och jag tror då inte att billigast är bäst.

 2. Bra att kunna beställa extra tillskott på nätet=)
  Vi har beställt zink och magnesium. Även fiberhusk, mandelmjöl och cocosmjöl etc.
  Bra att äben ladda upp med D vitamin.
  Trevlig söndag
  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan