Inspiration, Samarbeten

Häftiga och roliga julklappar

” I samarbete med stuff.se ”

Nu är det många som har börjat köpa julklappar.

I år som jag vet just nu kommer jag bara köpa julklappar till mina barn. Har redan fått några önskemål från dom men visst är det roligt att även överraska med något helt oväntat.

 

 

Ganska så nyligen beställde jag hem ett par VR glasögon och ett sällskapsspel Speak out från Coolstuff.

Dessa VR glasögon har jag hört mycket gott om och spelet har jag velat ha väldigt länge. Men ville beställa endast ett par VR glasögon för att se om barnen gillar den. Känns liksom onödigt att beställa hem flera stycken om dom inte skulle duga. Sällskapsspelet kunde jag inte heller låta bli och i helgen som var blev det en spel premiär. Blev då såklart en massa skratt och flams. Är väldigt nöjd med båda två och därför vill jag tipsa er om dessa som kommer ifrån Coolstuff.se.

 

 

 

Så här ser VR glasögonen ut och här har jag på mig dom. Snygg va?

 

 

Många roliga julklappar!

Hittade även många andra häftiga saker hos Coolstuff som skulle bli väldigt roliga julklappar. Där hittar du även julklappsgeneratorn där det finns alla julklappstips för nära och kära. Allt är uppdelat i olika kategorier som exempel till barnen, till pojkvän, till mamma, till syster och så vidare. Hittade faktiskt en hel del som jag personligen skulle vilja ha. Som fotmassage, en guldros, bluetoothvantar, en LED-slinga med fjärrkontroll och mycket mer. Finns även flera roliga adventskalendrar att välja emellan. 

Ni ser mina favoriter i kollaget här nedanför.

 

 

Till barnen hittade jag bland annat en pratande hamster och en uppblåsbar pulka som föreställer en enhörning. Den skulle faktiskt till och med jag kunna tänka mig att använda i vinter haha. Finns även en massa andra roliga saker för ännu mindre barn.

 

 

Tycker även att priserna är väldigt bra hos Coolstuff. Ett exempel är mina VR glasögon som endast kostar 299 kr. Men dom känns mycket dyrare eftersom kvalitet är riktigt bra. Snabb leverans var det också och sådant gillar jag. 

Vill du också hitta häftiga och roliga julklappar till dina nära och kära? Då ska du genast kika in där för jag kan garantera att du hittar allt du behöver och får en massa bra tips. 

 

” I samarbete med stuff ”

 

//PUSS