Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Grinig som ett barn och en påminnelse

– I samarbete med Ideal of Sweden – 

En liten påminnelse!

Med rabattkod: starby15 får du 15% rabatt på hela köpet hos Ideal of Sweden. Nu har det landat så många fina nyheter på deras hemsida och då passar det bra med en rabattkod. Så vill du unna dig något fint till sommaren är det ett perfekt tillfälle.

Här nedanför ser ni mina senaste nya favoriter som är två väskor och två matchande skal. 

Men nu ska jag inte bara skriva om Ideal of Sweden för det här var bara en påminnelse.

 

 

Imorgon är det lyxfrukost på jobbet!

Något som vi har en gång i månaden och det blir alltid så himla gott. Vi delar upp oss i fem grupper och den här gången är det min grupps tur. Jag har köpt en massa pålägg och det lär bli över för ett tag framöver. Något som bara blir bra.

Fy vad grinig jag har varit idag. Fast jag har dolt det väldigt bra på jobbet idag men inombords vill jag bara skrika. Tror att det är tröttheten som får mig att bli sådär grinig. Precis som ett litet barn. Men imorgon blir det som en fredag eftersom torsdagen är en röd dag. Så det ska bli jävligt skönt och hoppas att mitt humör blir bättre imorgon.

Önskar er alla en trevlig kväll och vi ses senare mina finaste! Glöm inte min rabattkod: starby15 som ger dig 15% rabatt på ett köp hos Ideal of Sweden. Klicka här <— så länkas du direkt till deras hemsida.

 

– I samarbete med Ideal of Sweden –

 

//PUSS

5 comments / Add your comment below

  1. haha men vad jag känner igen mig i grinigheten haha fick nyss sambon att lämna rum opps..Så jobbigt att hålla inne med sina känslor så dem stackarna som bor med mig har det inte lätt nu.Tack för rabattkoden kramar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan